Usædvanlig bygning facade i Mexico City

Hvert nu og da en utraditionel designer eller arkitekter beslutter sig for at skabe noget spektakulært, noget vi aldrig har set før, og det er ikke nødvendigvis praktisk eller smuk, men det er bare usædvanligt og spændende. Det er tilfældet med Hesiodo, en meget mærkelig bygning designet af Hierve-Diseñería i Mexico City.

Det indre af denne bygning er ikke så usædvanligt, men det er facaden, der er så spændende. Det er helt sikkert en innovation på dette område. Facaden af ​​denne bygning er lavet af 7.723 blæste glasfelter. Det er ikke noget, man ville forvente at se, når man kigger på en bygning. Beslutningen har været meget radikal, da denne detalje kan være elsket eller hadet. Det er ikke det mest praktiske r funktionelle valg. Kuglerne forstyrrer ofte, når du prøver at se dig i vinduet, måske for at se nogen eller bare for at beundre udsigten. I dette tilfælde forhindrer de dit syn og gør det lettere for dig. Også glasskuglerne virker meget vanskelige at rydde op. Du må måske vente på regnen for at gøre dette arbejde.

MoreINSPIRATION
  • Stilfulde balkoner bliver integrerede dele af deres bygningens facade
  • London Gherkin - en usædvanlig ægformet bygning
  • Checker Box Office Complex klemmer sin usædvanlige facade mellem to bygninger

Selv om der er tydelige adskillige ulemper forbundet med dette særlige design, forbliver facaden en meget iøjnefaldende struktur og et kunstværk til en vis grad. Det er usædvanligt og spændende, og nogle mennesker søger ofte det, når de vælger et hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar