En Sneak Peek på den kommende arkitektoniske Digest Design Show

Når granddaddy i alle indretningspublikationer kaster et designshow, er forventningerne (og spændingen) høje. Homedit ser frem til at bringe dig alle højdepunkterne fra Architectural Digest Design Show 2016, afholdt 17. marts. Den 15. årlige begivenhed vil præsentere det nyeste inden for alle facetter af design, for enhver smag og sensibilitet, fra minimalistisk og moderne til overdådig og afslappet.

MØBLER er et af showens fremhævede områder, der omfatter møbler, vægbeklædning, tekstiler, kunst, tæpper og alt andet, du ville forvente. Dette afsnit repræsenterede en stor del af de 300 + firmaer og mærker, der vil blive inkluderet, og efter at have tjekket ud, hvem der vil være der, er det bare nogle af dem, vi er mest ivrige efter at se:

MoreINSPIRATION
  • Architectural Digest Design Show er 20 bedste design stykker
  • Architectural Digest Design Show Egenskaber Innovations for Home Design
  • Seneste i Lighting fra Architectural Digest Design Show

De nyeste køkken- og badinnovationer vil blive omtalt i REFRESH-sektionen, som omfatter mere end 100 virksomheder. Ud over nye produkter vil ny teknologi i apparater og alle aspekter af køkken og bad inventar og indretning blive præsenteret. Homedit ser frem til at se ikke kun hvad nogle af de store globale virksomheder som Gaggenau og Bauformat har at byde på, men også hvilke boutique mærker der præsenterer.

En af de mest spændende dele af showet er MADE-sektionen, som indeholder mere end 150 juryerede gallerier af kunstnere og designere. Boderne viser kunst, fine møbler, skulptur, tekstiler og belysning, der kan købes eller bestilles. Mere end 70 af årets beslutningstagere er nye.

Sidst, men ikke mindst, debuterer DIFFA'S DINING BY DESIGN på Arkitektural Digest Design Show hver forår, der viser et udstillingsværk af køkken, kreativitet og glamour med enestående spisesteder. DIFFA er Design Industries Foundation Fighting AIDS. Vi er spændte på at se de øverste spisesteder, der vil inspirere til din næste middagsselskabs bordindstilling.

Hold øje med Homedit.com online og på Twitter for mere om de nye produkter, vi ser på Architectural Digest Design Show 2016.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar