Opløftende nyt design Forbedring af følelsen af ​​rummet: Westgate Residence, Brentwood

Det Westgate Residence er et 1948 hus beliggende i Brentwood (Californien), der for nylig blev renoveret af Kurt Krueger Architect, en design-centreret arkitektonisk praksis baseret i Los Angeles. Ejerne, et pensioneret par ønskede et sted, der afbryder dem fra fortiden og forbinder dem med den moderne livsstil. Det upåklagelige nye opløftende design er som et frisk pust. Det gør brug af nye materialer og det øger følelsen af ​​åbenhed. "Beliggende nær et ret travlt gadekryds med en overflod af fodtrafik, var udfordringen at skabe en fredelig bolig fra en eksisterende bygningsskal. Fordi boligejere er et pensioneret par, var funktionsmålsætningen og den overordnede praktiske betydning lige så vigtig som det overordnede design. Vores mission var at problemfrit blande disse krav på en sømløs og poetisk måde. "

Interiøret i Westgate Residence er smukt: smagfuldt indrettet, værelserne kommunikerer med hinanden. Huset har kun en etage (stueetagen), for at gøre omløb i hele huset så nemt som muligt. Som vi tidligere nævnte, er ejerne et pensioneret par, der søgte komfort og praktisk i det nye design. Som du kan se, træ spiller en særlig rolle i det nye design: fra Douglas Fir træ til valnød træ, træ gør stedet ser meget comfy, elegant og indbydende. Det levende miljø er også meget forbundet med udendørs. Store glaspaneler med trærammer letter indtrækningen af ​​lys og åbner op til gården. Små springvand (vandelementer) giver en følelse af ro og reducerer også lyden af ​​gadetrafikken.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar