Urban Residence i La Jolia af Jonathan Segal

Prospect huset er beliggende i La Jolia, San Diego, Californien, på en 7200 kvadratmeter masse. Området var et forladt brune feltsted, der var blevet ledigt siden 1992. Jonathan Segal så potentialet på det sted og besluttede at bygge et hjem for ham og hans familie der. Den nye bygning skulle være en privat byby, hvor de kan nyde god kvalitetstid sammen.

Da han også var ejer og arkitekt, havde han en masse frihed og kunne designe det nye hus ligesom han ønskede. Det skulle være det perfekte drømmehus. Huset har mange glasdetaljer, som gør det muligt for naturlyset at komme ind og skabe et stort og åbent rum. Det primære opholdsstue er omgivet af en reflekterende pool på den ene side og et glasgulv på den anden side. Nedenfor er der kontor- og fritidsrum. Glasgulven til loftet er en meget interessant og enestående detaljer.

MoreINSPIRATION
  • Bedøvelse pool hus afspejler det elegante design af sin hovedbolig
  • Cullen Residence som du så i Twilight New Moon
  • Energy-Star Effektiv Hjem bygget til at stå ud i Urban Vancouver Setting

Huset har også en privat have, et lille hjørne af naturen, hvor ejerne kan plante blomster og små træer og hvor de kan nyde de solrige dage. Fordi huset har så mange store vinduer og glas gulv / loft, grænserne mellem åbent og skabsrum er ikke så stive mere. Hele stedet synes indbydende og åbent. {Fundet på samtidige}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar