Urban Residence giver naturen gennem sine glaserede facader

De fleste byboliger er defineret af et forhold med naturen, der er begrænset til plotens størrelse og i høj grad mindsket af alle de nærliggende strukturer og den lokale kontekst. I nogle tilfælde håndterer designet at gennemtvinge alle disse barrierer og at gå ud over hvad der forventes af dem. Et eksempel er denne bolig fra Sao Paulo, Brasilien. Det blev bygget i 2016, projektet er udviklet af Simone Mantovani Arquitetura.

Denne bybolig er organiseret på to etager. Det har rigelige værelser fyldt med naturlig sollys og en overraskende mængde af privatlivets fred. Taler om privatlivets fred, design, layout og orientering af rummene er blevet omhyggeligt planlagt med denne detalje i tankerne, dermed det høje hegn, der skjuler den gadevendte del af området.

Det sociale område vender mod baghaven og det sikrer en behagelig grad af privatliv. Også denne orientering tillod store glasskydedøre og store åbninger til at blive installeret. Deres rolle er at sikre en jævn og problemfri overgang mellem indendørs og udendørs rum, for at åbne rummene til rolige udsigter over poolen og haven og lade masser af naturligt sollys og friske farver.

MoreINSPIRATION
  • Miljøvenlig luksusbolig i Singapore gør naturen en del af det
  • Et residens med perforeret murstenfacade og en dobbelt natur
  • Kom i kontakt med naturen - beroligende udendørs badeværelsesdesign

For så vidt angår farvepaletten er de indvendige rum dekoreret for det meste i neutrale toner som grå og beige med varme træfunktioner og lejlighedsvise metalaccenter. De glaserede sektioner er haven inde og med det hele friskheden og de levende farver.

En stålpladetrappe forbinder de to etager og fungerer også som en skillevæg mellem mellemrum. Dens design er enkelt og skulpturelt, og det gør det muligt at skille sig ud uden at overbelaste indretningen. Desuden er metalen løbende afbalanceret med træelementer til et harmonisk og behageligt udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar