Sådan dekoreres med gyldne accenter

Visse farver bruges bedst i små mængder. Det er tilfældet med rød eller guld, hvilket gør vidunderlige accentfarver. Men at indarbejde dem i indretningen er vanskelig og kræver omhyggelig planlægning. Når du arbejder med gyldne accenter, er der mange måder, hvorpå farven kan bruges til at fremhæve visse detaljer i designet.

For eksempel er dette et dejligt eksempel på, hvordan guld som en farve kan hæve et simpelt design og give det et elegant og sofistikeret udseende. Når det bruges i kombination med rene og neutrale farver som hvid, bliver guld feminint og ret alsidigt.

På den anden side, når det bruges i kombination med sort, skaber guld ofte et sofistikeret og lidt konservativt udseende. Dette er en klassisk kombinationsboks, og de gyldne elementer bruges normalt til at skitsere bestemte mønstre eller former.

For at skabe en smuk balance, prøv en sort / hvid combo med et par gyldne tips. For eksempel, et par gyldne kaste pude på sofaen og en gylden væg ur. Resten af ​​indretningen er meget enkel i form af farver, men ikke monotont takket være den vifte af mønstre, der følger med.

MoreINSPIRATION
  • Acido Dorado: Et gyldent hus med gyldne interiører
  • Rummelig lejlighed med elegante gyldne accenter i Barcelona
  • Sådan dekorere du dit opholdsstue med turkis accenter

Selv om guld er en slående farve, der er svært at ignorere, selv når den anvendes i små mængder, er det muligt at blande det ind. For eksempel er den gyldne sidebord, ottomaner og puder i en kontrastfuld indstilling, der indeholder træfunktioner med en smuk farve meget tæt på den af ​​de gyldne accenter.

Normalt bruges guld i traditionelle interiørdesign til at tilføre elegance til et rum for at gøre det føles sofistikeret. Fokus er ikke nødvendigvis på at skabe stærke kontraster med denne farve.

En anden mulighed er at bruge guld i et eklektisk miljø for at skabe kontaktpunkter. For eksempel forvandler et geometrisk mønster på en af ​​væggene denne overflade til hovedattraktionen. {Fundet på pinkdoordesigns}.

I moderne og moderne interiør er guld normalt mere prangende. Det udnytter forskellige teksturer til at skille sig ud og bruges til at skabe kontraster og iøjnefaldende visuelle effekter.

Selvfølgelig behøver guld ikke være prangende. I et rum som soveværelset skal atmosfæren være afslappende og beroligende, og dette udelukker ikke brugen af ​​gyldne elementer. Faktisk kan de vise sig at være vidunderlige funktioner.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar