Brug af buer i indretningsdesign

Archways er strukturelle elementer i en bygning, der begge spænder over et hul og understøtter en struktur. De er blevet brugt i bygninger i næsten 4.000 år, mest berømt af de gamle romere, fordi de ikke kun har en strukturel funktion, men de ser også godt ud. I typiske buer overføres belastningen af ​​belastningen oven på buen over på hver side af åbningen og derefter skubbes den nedad.

Hvis du designer en ny bygning eller forbereder en kort til en arkitekt, er det en god idé at indarbejde en buegang eller to som en funktion, selvom dit overordnede udseende skal være moderne. Mange moderne boliger har ingen tegn på en buegang, men det er relativt nemt at omdanne en konventionel døråbning til en buet form. Hvis du overvejer buer i dit hjem, skal du tage lidt tid til at tænke over, hvordan du kan anvende dem til den mest slående indvirkning.

Buede korridorer.

Bækkede korridorer ser godt ud i gange og passager, som kan være relativt kedelige rum, der blot forbinder området til et andet. En buet korridor ser bedst ud med nogle støttende buegange, der bryder op i flere zoner og skaber mini-værelser. Lav en egenskab af dine buegange ved at bruge et andet materiale fra resten af ​​korridoren. Dette vil give dig en ekstra tekstur. Træ er et ideelt materiale, men hvorfor ikke gå efter noget lidt mere kunstnerisk, som teglsten?

Grunne Archways.

Tænk på en buegang, og du kan godt have en typisk romersk arch i tankerne, en med en halvcirkel oven på den. Buer behøver ikke kun være begrænset til dette design. Med moderne byggematerialer kan der laves en meget længere spænding. Grunne buegange, der spænder mindst dobbelt en romersk bue, ser godt ud i moderne og åbne boliger. En lav bue kan skabe forskellige zoner i et multifunktionsrum uden at lukke dem fra hinanden.

Franske døre med buer.

MoreINSPIRATION
  • Smukke archway design for elegant interiør
  • Bøhmiske bryllupsbuer Vend noget rum til en romantisk enklave
  • Vi har altid lignet buede døråbninger

Åben brug af buegange er mange. Ikke desto mindre kan det være ønskeligt at have åben adgang for noget af tiden, samtidig med at man bevarer evnen til at lave to forskellige rum. Hvis du har et design i tankerne, hvor du vil have denne form for fleksibel leve, er det en god idé at gå til en buet fransk dør. En glaseret døråbning, der ligger inden for en buegang, vil give dig det bedste fra begge verdener.

Exposed Brickwork.

Nogle mennesker elsker udsatte murværk og vil bruge det igen og igen i deres design. For andre er det et udseende, som de vil undgå for enhver pris. Det handler om personlig smag. Men et sted hvor de fleste mennesker er enige om, at murværk ser godt ud er i en buegang. Der er noget om måden, hvorpå murstenen er velordnet arrangeret i en kurve, der er tiltalende. Måske er det fordi du kan se buenes opbygning, og dens funktionelle natur, der hjælper en murværkebue, får en æstetisk kant. Hvis du har en hankering for udsatte mursten, skal du bruge dem i en bue.

Lav Molding Masterworks.

Hvis du har en indgangsstil, som du gerne vil konvertere til en buegang, gå til støbning. En dygtig håndværker vil være i stand til nemt at lave en støbt bue. Buen vil ikke have nogen strukturel fordel, bare se godt ud. Overvej nogle udsmykkede designs ud for dig buegang, snarere end kun at gå til en glat kurve.

Badeværelsesbuer.

Ikke mange mennesker har buer i deres badeværelser, men de ser godt ud. Et buet badeværelse vil sætte dig i tankerne om et orientalsk badhus. Hvorfor ikke lave en buegang, der skaber et separat rum til dit bad eller brusebad? Dette vil skabe to mini-værelser i dit badeværelse.

Wonderful Windows.

Buede vinduer er en stilfuld tilføjelse til ethvert hjem. Hvis du kan lide ideen om et buet vindue, skal du gå til flere i nærheden af ​​hinanden. Hold dem i samme forhold til hinanden, men følg fri for at variere deres størrelse. Buede vinduer vil gøre et trendy og elegant udseende til ethvert soveværelse eller boligareal.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 og 11.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar