Bemærkelsesværdigt Feriehus i Japan bygget på stilarter

Denne oprindelige japanske ferie tilbagetog ligger ved foden af ​​Mount Bandai i Fukushima, Japan. Doblet "One Year Project" blev boligen designet af studio Life Style Koubou med bæredygtighed i tankerne.

Det vigtigste materiale, der anvendes i konstruktionen, er træ, som blev høstet fra stedet. For at afbalancere skovrydning blev træer plantet på ejendommen, når huset var afsluttet. Den usædvanlige struktur er baseret på en række stilter. Disse hvide kolonner tillader tung sne at samle under og omkring bygningen under hårde vintre.

Huset består af to strukturer, forbundet med en udendørs bro. En af boligerne rummer boligarealer og soveværelser og er også kendt af indbyggerne som det "tørre" område. Den anden (kaldet "våd" bygningen) er vært for køkkenet og badeværelset.

Opholdsstuen hylder minimalisme og muligheden for at overveje naturen. Store vinduesvægge giver følelsen af ​​et åbent træhus. Omfattende brug af cedertræ og en pejs i midten satte tonen til et indbydende tilfluktssted. Foto høflighed af Life Style Koubou.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar