Vanessa Brunos blandede Paris lejlighed

Denne indbydende lejlighed hører til Vanessa Bruno, en talentfuld modedesigner. Det er en dejlig lejlighed, der dateres tilbage til 1650. Det har en masse historie, og selvom den er meget gammel, er den stadig i god stand. Lejligheden er beliggende i Paris, og som forventet er dette også synligt i indretningen. Dette er imidlertid ikke en typisk parisisk lejlighed. Det er snarere en blanding af gammelt og nyt, hvor forskellige stilarter arbejder sammen.

Du kan se, at franske og danske elementer er overalt. Ved at kombinere disse to stilarter var en dristig beslutning. Fusionen mellem nordiske og sydlige elementer er ualmindeligt, men det gør kun det unikt og mere interessant. I dette tilfælde kunne vi sige, at hele indretningen af ​​denne lejlighed er baseret på kontraster: gamle vs nye, nordiske vs sydlige. Alligevel er den overordnede indretning ren og enkel. Lejligheden er meget lys, men også meget farverig.

MoreINSPIRATION
  • Den rene skønhed i en lejlighed med nordisk indretning
  • Skandinaviske og luksuriøse stiler Lejlighed Indretning
  • En 66 kvadratmeter lejlighed med vintage og moderne accenter

Der er meget hvid involveret i dette design. Væggene er alle hvide, og det er det meste af møblerne. Sammenligningen mellem det hvide loft og de udsatte træbjælker er også meget slående. Selvom det hovedsagelig er hvidt, kombineres også mange forskellige farver. Der er en god kontrast mellem de hvide vægge, træbjælkerne fra loftet, de naturlige træmøbler og de subtile toner eller lilla sammen med de røde slående hints. {Fundet på interiormagasinet}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar