Vaunis stilfulde pejs

Blandt de ting, der gør vores liv smukkere, har pejse helt sikkert en vigtig position. Den på billedet er mere end en almindelig pejs; Det tilhører Globe-samlingen, af Sveriges firma Vauni. Det er en flueløs designet pejs, unik, da den kombinerer tradition med klassisk form i en moderne fortolkning. Hvad mere kan du spørge fra en pejs? Det tilhører en særlig kategori, nemlig den elegante bioethanol pejse, umulig ikke at imponere selv det mest kritiske øje.

Pejsen på billedet ser ikke kun godt ud og kombinerer tradition og modernitet, men det har andre vigtige egenskaber. For eksempel kan den drejes 360 grader for en optimal nydelse og designet af Markus Grip, den er tilgængelig i to varianter: støbejern med matt finish og poleret sort granit.

MoreINSPIRATION
  • Futuristisk pejs design af Elena Colombo
  • Sådan vælges den ideelle pejs til dit hjem
  • Gulv og væg pejs ideer af Vauni

Det ligner i en futuristisk film, og uanset om du vælger den sorte eller hvide mulighed, kommer du til den samme konklusion: Den er unik fra alle synspunkter, med et fantastisk design, stilfuldt og moderne på samme tid. Det er helt sikkert et smart valg og uanset hvor det er placeret, det ser lige godt ud. Det tilføjer charme og personlighed til uanset hvilket rum du vælger til det, eller hvis det er en lejlighed eller et hus, er det bare perfekt!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar