Heritage Cottage i Australien Omdannet til alsidig familiehjem

Disse Arkitekter ombygget et sene sommerhus fra det 19. århundrede til et fleksibelt, moderne hjem. Den fire-værelses bolig i Armidale, Australien, tilføjede en generøst størrelse social zone og en sekundær stue. Målet med dette projekt var at skabe en "opstilling" af et udendørs levende og underholdningsområde på 1775 kvadratfod.

"En af vores udfordringer med dette hus var at bestemme, hvordan man forbinder den byggede form til den store have bagtil," forklarede udviklingsgruppen. "For at gøre det var vi nødt til at håndtere en betydelig ændring i niveauet mellem det eksisterende sommerhus og baghaven." Og så visuelt bindende tillægget til arvbygningen var blandt de vanskelige opgaver i projektet.

Løsningen var at udvikle den nye udvidelse som et moderne podium, der ville forankre bygningen til landskabet og forbinde sommerhuset til haven. "Dette tillod os at respektere det gamle hus, hvilket i det væsentlige efterlader det intakt og skaber en klar sondring mellem de to arkitektoniske former ", konkluderede arkitekterne.

Minimalistisk og yderst funktionel, forlængelsen giver en daglig tilflugtssted, hvor familien kan interagere. Store vinduer fra gulv til loft giver naturligt lys indvendig og giver en optimal indendørs udendørs forbindelse. [Oplysninger leveret af disse arkitekter; Billeder af Brett Boardman]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar