Meget stilfuldt dobbeltsidet med smukt skjulte opbevaringsrum

Normalt er det de små huse og lejligheder, der kræver, at du finder usædvanlige løsninger til opbevaring og forsøger at skjule disse rum, hvor som helst du kan. Men hvorfor ikke det alligevel, selvom du har et rummeligt hjem? Det ville betyde, at du har lidt ekstra fri gulvplads, og at de fleste ting du gemmer vil blive skjult for synet. Det er en vidunderlig ide for dem, der ikke kan lide at udsætte sig for meget.

Vi har et vidunderligt eksempel i dette tilfælde. Denne duplex er beliggende i Göteborg. Det er meget smukt og det er ret rummeligt. Det har en stor stue og spiseplads ovenpå og dette lounge rum har direkte adgang til en terrasse. Det er et perfekt sted at slappe af om aftenen.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld og Grasiøs Duplex Lejlighed
  • Charmerende 18. århundrede duplex renoveret i Place de la Madeleine
  • Amazing Color Hidden Kitchen til små rum

Du kan også underholde dine gæster her og synspunkterne er også interessante. Inden for duplexet har værelserne enkle indvendige decors. Deres design er hovedsagelig baseret på kontrasten mellem de hvide vægge og de mørke farvede trægulve.

Murvægge er bare charmerende. De giver plads til rummet og de er også enkle men iøjnefaldende funktioner. Men lad os også tale om de usædvanlige lagringsløsninger, vi nævnte tidligere. Nå er der for eksempel et skjult opbevaringsrum under trappen. Det er fantastisk til hængende frakker og opbevaring af sko. Der er også flere kroge under trappen, og de giver dette rum et afslappet udseende. Køkkenet har også masser af opbevaring og det meste er gemt i de hvide frysere. {Fundet på Alvhem}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar