Levende Café i Kina Blander Old With New

FANAF Architects afsluttede designet af et moderne samlingssted, Pause Café, i Nanjing, Kina. Den livlige cafe er beliggende i en grå, fornem bygning, men skiller sig ud takket være dens ydre træfinish. Pause Café har til formål at tiltrække de unge kreative fagfolk, der arbejder og studerer i regionen.

"Populariteten af ​​området kan henføres til dets nærhed til det berømte Nanjing Universitet, den seneste vækst af udenlandske studerende og stigende status for vestlige og internationale påvirkninger," sagde arkitekterne. "Det kreative distrikt er synonymt med selvudfoldelse og inklusivitet."

"Kammerateriet og den pulserende atmosfære strækker sig til caféets indbydende design, som bevarer sin charme, der ligger i en bygning fra 1980-tallet, arv," tilføjede arkitekterne. "I sin sømløse sammensmeltning af både vintage og moderne materialer og design æstetik indkapsles 'Pause' visdom af en gammel bys sjæl, samtidig med at det blander sig med nye kreative kulturer. ”

FANAF Arkitekter besluttede at anvende modstridende begreber - moderne og traditionelle - for at repræsentere den multikulturelle og mangesidede karakter af distriktet. Bambus og sort stål er de to vigtigste materialer, der benyttes i designet og kan observeres i hele, fra belysningsenheder til hyldeanlæg, bordstole og stole. En udendørs terrasse er et perfekt sted for venlige sammenkomster. Oplysninger fra FANAF Architects; fotografering af Jin Weijian.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar