Villa Amanzi på Thailand af Original Vision Ltd

Beliggende på Kamala Beach, Phuket, Thailand, er denne fantastiske bolig en af ​​de mest imponerende strukturer, som nogen kunne leve i. Med et meget originalt design tåler denne bygning de traditionelle ideer, der gjorde hvert hjem til at se næsten det samme ud. Villa Amanzi har en unik struktur, der tillader en meget ligevægtet og subtil kombination af indendørs og udendørs rum. Alt er gjort af Original Vision Ltd i 2.644 kvm.

Boligen har tre hovedniveauer, og boligarealet er omhyggeligt fordelt. Ved hovedindgangen kommer du ind på underholdningsniveauet. Her er der stue og spisestue, terrasserne, swimmingpoolen og grillområdet og nedenunder er der køkken, opbevaring, vaskeri og personaleområde.

Over dette niveau er der den største familie soveværelse niveau. Her er blevet placeret master suite sammen med tre soveværelser og deres badeværelse. Herfra er der en fantastisk udsigt til havet, der kan beundres.

MoreINSPIRATION
  • Residence på Sea Ranch af tgharchitects
  • Moderne to-etagers bolig i Bali
  • Villa bygget i bjergene med fuld havudsigt fra næsten hvert værelse

Der er også et tredje niveau under underholdningsniveauet, der kaldes gæst- og spa-niveauet. Her ses to ekstra soveværelser, et privat spa og et stort spil og alrum.

Det er helt sikkert en unik struktur med et fantastisk design og en fantastisk beliggenhed. Med havet minutter væk og med et sådant smukt landskab, skal leve i det herregård virke som en drøm, der kommer i opfyldelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar