Villa Honegg - Et fantastisk boutiquehotel i de schweiziske alper

Villa Honegg er et specielt hotel med en rig historie. Det blev oprindeligt bygget i 1905 af Emil Durrer-Traxler, der formåede at bygge sit eget hotel uden endda at bruge en arkitekt. Det åbnede i 1906 og dengang havde det 72 senge, som gæsterne kunne leje i uger ad gangen. Det havde tennis, boules, kroket og billard. I 1997 blev hotellet solgt, og i 2007 blev det en ny ejer igen. Efter år med renovering, i 2011 åbnede hotellet igen sine døre.

Nu er Villa Honegg det mindste overlegen 5-stjernede hotel i Schweiz. Det ligger oven på en bjergskråning, over Lake Lucerne i en højde af 914 meter over havets overflade. Herfra er udsigten fantastisk. Du kan se Alperne, søen, dalen, og du kan gøre det, mens du svømmer i den udendørs infinity pool.

Den udendørs swimmingpool opvarmes konstant ved 34 grader celsius hele årstiderne, så det er altid behageligt og klar til at introducere sine gæster i en spændende atmosfære med unikke og uforglemmelige øjeblikke.

MoreINSPIRATION
  • Det drømmende Cambrian Hotel ligger i de fantastiske schweiziske alper
  • Romantik Hotel Muottas Muragl i de schweiziske alper
  • Huntington - et luksushotel

Dette charmerende boutique-hotel tilbyder nu sine gæster 23 værelser, med dimensioner fra 238 sq ft (22 kvm) til 1000 sq ft (92 kvm). De er dekoreret med mange naturlige materialer i jugendstil og bruger jordiske og neutrale farver. De er alle meget indbydende og elegante, og selvom der ikke er nogen store vinduer til at forbinde dem med det udendørs, er udsigterne stadig en del af deres charme.

Hotellet har en restaurant med muligheder for både indendørs og udendørs spisning. Indvendig er indretningen elegant og indbydende og udendørs fokus ligger på udsigten. Der er også andre faciliteter, som gæsterne kan nyde, såsom et fitnesscenter, spa, dampbad, sauna, biograf og to swimmingpools. Indendørs swimmingpoolen har et stort tilstødende opholdsstue med komfortable siddepladser og et undervands musiksystem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar