Villa Mayavee, et drømme sted

Det kan betragtes som et af de bedste feriemål nogensinde! Så hvis du har chancen for at gå til Thailand, skal du helt sikkert gå til dette sted, som er Villa Mayavee designet af Tierra Design. Det er så smukt, at det gør, at du aldrig vil forlade. Kombinationen mellem bygningens modernitet og den traditionelle, men sørgede for landsape, gør dig forelsket som her har du alle de ting, du kan drømme om et hus, alle samlet på ét sted: udsigt til havet, afslappende steder , uanset om du er indenfor eller udenfor.

Alt giver dig indtryk af et luksuriøst hotel med en perfekt kombination af materialer: glas, marmor, træ, sten. Både ejere og gæster har samme privilegier at have det sjovt og ralaxing, enten i poolen eller beundre det unikke landskab, mediterer og nyder solen og den naturlige skønhed.

MoreINSPIRATION
  • Luksus Villa Mayavee af Tierra Design
  • Rocky Retreat Two - et feriedestination i Mykonos
  • Villa bygget i bjergene med fuld havudsigt fra næsten hvert værelse

De store men perfekte glasvinduer hjælper dig med at se alt fra et andet, men behageligt perspektiv, selv om natten. Designet er perfekt, da du ikke kan se dine øjne fra dette storslåede sted, som absolut er et ideelt hjem, et drem sted. Når du ser det, føler du det er det perfekte feriemål, og du vil komme tilbage.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar