Miljøvenlig Villa omgiver Landskabet

Designet af RB Arkitektur, er denne moderne svenske villa et bunker-stilhus. Det var designet til at omfavne landskabet og perfekt at interagere med stedet. Med andre ord, i stedet for at udforme stedet, gør det fladt og passer til en almindelig bygning, blev denne tilbage som sådan, da huset blev støbt for at blive et perfekt match.

MoreINSPIRATION
  • House on Stilts omfavner det klitne norske landskab
  • Rahimoana Villa, der tilbyder 360 ° udsigt over landskabet
  • Summer Retreat dækker fuldt ud visningerne med dens geometriske design

En gårdhave tilbyder privatlivets fred, samtidig med at lyset invaderer interiøret. For at gøre huset bedre til at blive et med landskabet, dækkede arkitekterne taget med grøn mos. På den måde bliver barrieren mellem naturlige og kunstige mindre slående og endda forsvinder. Huset er også delvist indbygget i bjergsiden. Jorden byder på god isolering til vinteren, men også til sommeren, og holder temperaturen lige indenfor.

Den modsatte del af huset er dog helt åben for solen. de store vinduer lader lyset inde og også byder på panoramaudsigt i. Selvom det er relativt enkelt hvad angår design, skiller huset sig ud takket være de ukonventionelle detaljer, vi lige har beskrevet. Et perfekt tilbagetog for ferie og ferier, men også et godt sted at ringe hjem hele året rundt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar