Vimob - Prototype Shelter Du kan tage til toppen af ​​bjerget

Traditionelle byggeteknikker er ofte begrænset af ting som transport af materialer eller arbejde. Placeringen er af stor betydning i tilfælde af en bygning, og traditionelle teknikker har tendens til at indføre grænser i den forstand også. Ved opbygningen af ​​Vimob var hovedideen at skabe et hus til områder med vanskelig adgang.

For at løse de ovenfor beskrevne hindringer måtte teamet Colectivo Creativo Arquitects, de ansvarlige for dette unikke projekt, være kreative. Med mere end syv års erfaring tilbyder de deres innovative tjenester og skaber projekter præget af et nært forhold til miljøet, enkelheden og gennemsigtigheden, som respekterer værdien af ​​traditionel arkitektur, men tilpasser dem til moderne og moderne design.

Vimob er en modulopbygget boligløsning lavet af præfabrikerede elementer og monteret på stedet. Dette gjorde det muligt for hele projektet at blive meget praktisk og fleksibelt. Holdet var meget omhyggeligt i detaljerne og studerede alle materialer, teksturer og alle deres egenskaber på forhånd.

Deres mål var at skabe et simpelt design, der kunne skabe en harmonisk forbindelse til miljøet og omgivelserne og samtidig tilbyde en hyggelig atmosfære inde. Den fremkomne prototype er også karakteriseret ved lethed, der stiger fra jorden, der svæver over stedet for at opretholde stabiliteten.

Vimob-huset tilbyder i alt 37 kvadratmeter boligareal og blev afsluttet i 2015. Indretningen er indbydende og komfortabel. Træ er de overvejende materialer, der anvendes overalt, til funktioner som gulvbelægning, fyrretræets loft eller OSB vægpaneler.

Inde i Vimob kan man finde et dejligt opholdsområde præget af gennemsigtighed. Store skydedøre giver adgang til terrassen og forbinder pladsen med omgivelserne og tilbyder også en smuk udsigt.

MoreINSPIRATION
  • Prototype deltidsbolig ved Andreas KARL Arkitektur
  • Mountain Retreat efterligner landskabet omkring det
  • Archway Studios - en prototype bygget i en rundt en jernbane viadukt

Denne særlige Vimob prototype er placeret i Palmira, Colombia, men det faktum at dette er en præfabrikeret konstruktion designet til at være nem at installere på steder med vanskelig adgang betyder, at du endda kan tage det op på toppen af ​​et bjerg for at nyde alle de store synspunkter.

Bygningen er let at montere og demontere, og hver enkelt af dens komponenter er designet til at blive tilpasset modulrammen for at minimere arbejdskraft på stedet og også reducere affald i råmaterialer, bygningens kulstoffodaftryk samt dens indvirkning på miljøet.

Den strenge kontrol af farvepaletten gjorde dette projekt meget enkelt. Indretningen er minimalistisk, og de valgte materialer og overflader gør det muligt at føle sig meget varmt og hyggeligt, selvom det. Rumfordeling er gennemtænkt, og som følge heraf tilbyder bygningen et hyggeligt opholdsstue, et åbent køkken, spiseplads samt et indbydende soveområde.

Fuld højde glidende glasdøre lader i alle de fantastiske udsigter ud over masser af naturligt lys. Strategisk placerede gulvlamper og loftlamper tager sig af opgavelyset. Der er endda et lille hjørne arbejdsområde beskyttet i en semi-private krog hvor naturligt lys spiller en meget lille rolle.

Efter at have analyseret alle hovedkarakteristika ved dette projekt, er det nemt at se, hvorfor Vimob ville appellere til mange mennesker. Dens evne til at harmonisere med baggrunden giver det en stor fordel i forhold til andre lignende projekter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar