Vintage-chic kampagne spisestue stol

Disse dage bombarderes vi med alle mulige farverige og iøjnefaldende produkter, der er beregnet til at tiltrække os med deres udvendige aspekt. Det gør det meget vanskeligt at træffe et valg. Men nogle gange er det forfriskende bare for at gå til de enkle og klare designs, der tilbyder kvalitet og komfort og at glemme den invaderende mangfoldighed af iøjnefaldende produkter.

Denne kampagne spisestue er en af ​​de minimalistiske stykker, der kun giver de strengt nødvendige funktioner og ikke mere. Som du kan se, har den et meget simpelt design med en robust men slank metalramme og træ ryg og sæde. Det er et af de få minimalistiske genstande af denne art, der også har en elegant vintage touch.

MoreINSPIRATION
  • Lige Spisestue Design af Ferruccio Laviani
  • Den Chic Imola Røde Stol
  • Vintage Aluminium Swivel Chair

Det er lavet af en kombination af metal og træ, og der er ingen yderligere detaljer eller dekorative elementer. Den har en buet ryg og et afrundet og bredt sæde, der kommer i naturlig farve med en blank finish. Stolen måler 91,4 cm H, 48,2 cm diameter og sædet er 45,7 cm H.

Farverne kan lidt anderledes end dem der vises i billederne, men det er bare en mindre forskel. Denne spisestue ville være en god tilføjelse til en simpel spisestue, måske en traditionel eller endda et moderne værelse med en vintage-antikke indretning. Stykket er tilgængeligt for $ 198.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar