Vintage Tess blomsterlampe nuancer

Ting som lamper, ur, vedhæng eller kunststykker er den perfekte måde at integrere en anden stil på i dit hjem. I dag er alting moderne. Men nogle mennesker nyder også vintage stykker, fordi de bringer gode minder eller simpelthen fordi de kan lide elegance og nåde af disse modeller.

Denne lampeskærm er et eksempel på et meget smukt vintage stykke. Tess Floral Tapered Drum Lamp Shade har et meget specielt og behageligt udseende. Det har en vintage terrakotta print og en burlap tekstur, der sammen danner en delikat og på samme tid lyse design. Lampeskærmen fås i tre forskellige størrelser. Den lille version måler 13,5 "diameter, 8,5" høj, mediet er 15 "diameter, 9,5" høj, mens den store version måler 17 "diameter, 10,5" høj. De alle deler det samme design.

MoreINSPIRATION
  • Vintage Santa Maria Lampe
  • Digitalt trykte blomsterlampeskærme i Nasturtium
  • Original blyant gulvlampe

Disse blomster lampe nuancer vil bringe lidt sjov og farve ind i dit hjem, mens du ikke overdriver. Den har en blød blanding af bomuld / linned, og det giver blødt lys, mens du udsætter den tændte pære. Lampen ville være en god tilføjelse i stuen, der skabte et mere indbydende og hyggeligt udseende, eller i soveværelset, hvor det smukt ville matche den komfortable stil. Tilgængelig for EUR43,34 - EUR58,03.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar