Moderne hus, der bevarer mærkningen af ​​byggeprocessen

Normalt er et hus ikke færdigt, før hver lille detalje er helt, for ikke at nævne, at man forlader væggene bare og gulvene ufærdige er i de fleste tilfælde uacceptable. Men for ejerne af Volume B Store, et moderne hus i Sao Paulo, Brasilien, er det præcis det, der var meningen.

Huset var et projekt af Marcio Kogan og det besidder en flad på 250 kvadratmeter. Hvad der er overraskende er det forsætligt ufærdige udseende af huset. Væggene har ingen maling på dem, gulvene er barre og hele stedet ser ud som en relikvie, når det faktisk er et moderne og unikt hjem. Udvendig af huset er også foruroligende. Man kan være fristet til at tro, at dette er en gammel forladt bygning, men du bør virkelig ikke dømme en bog ved dens omslag. Når du nærmer dig og går ind i bygningen, ændres hele billedet, og du indser, at dette faktisk er et udsøgt moderne hjem.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Hus i Querétaro, Mexico af Factor Arquitectura
  • Seattle Gallery House af Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter

De moderne møbler og den overordnede meget afslappede indretning skaber en indbydende følelse på trods af mangel på materialer som træ. Vi elsker, hvordan de grå vægge og gulve står i kontrast til de farverige møbler og de smarte accentdetaljer. Dette er virkelig et slående projekt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar