Vynebar Lodret Vinrack Bryder Monotonyen

Vi er trætte af at se de sædvanlige vinholdere og derfor kommer Vynebar på tværs som en ægte nyhed. Det er en af ​​de ting, der kan gøre det til ethvert hus, hvor folk har til hensigt at opbevare en standardsamling på maksimalt 8 flasker. Det kan effektivt gøre det til moderne hjem, da Vynebar er forholdsvis mindre og endnu nem at installere.

Den Vynebar er ideel til et spildt plads i huset, og det er en attraktiv løsning at vise din lille vinsamling. Afhængigt af hvad du foretrækker, er Vynebar fås i 18 forskellige farver og finish, og hvis du insisterer, kan den endda også indeholde brugerdefineret gravering. Alle tilgængelige farver er dannet af anodiseret aluminium, så fading er ikke rigtig et problem med vingården. 4-flaskevarianten koster $ 40, mens 8-flaske-optionen sælger til $ 60.

MoreINSPIRATION
  • Den Winsome 8 Flaske Oval Top Vin Rack
  • Moderne Vinrack af Umbra
  • Cykel Vin Rack

Dette er en interessant ide. Det er bestemt noget anderledes end de sædvanlige vinholdere. Men forandringen er så lille og grundlæggende, at det får dig til at tænke, hvordan vi ikke tænkte på det før. Jeg ved ikke, om dette nødvendigvis er et bedre design, men det er anderledes. Det er nok lidt mere upraktisk end det sædvanlige, men det er en mere interessant, når man ser på det. Anyway, antallet af forskellige farver og finish giver dig mange muligheder, så dette er et plus.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar