Vægkunst af Teo Jasmin

Væg kunst er en stadig mere populær måde at krydre dit hjem indretning. Der er en bred vifte af muligheder at vælge imellem, og kvaliteten er konstant stigende, takket være den stadig avancerede digital print og reproduktionsteknologi, mens prisen fortsætter med at falde. Dette gør at have din egen unikke vægkonst en meget reel mulighed.

Teo Jasmin er et indretningsfirma, der specialiserer sig i digital print på vægduge, men senere udvide deres sortiment af produkter med puder og klassiske møbler, der stadig bruger den samme digitale proces på dem. Her er nogle Teo Jasmin projekter.

Temaerne er meget dykkere og alle er meget smukt henrettede. I disse dage kan du vælge at have noget malet på dine vægge. Det er en fantastisk måde at personliggøre dit rum på og gøre det mere sjovt og farverigt. Tilbage i gamle dage følte folk stadig behovet for at have noget smukt i deres hjem, så de har de sædvanlige kunststykker som oliemalerier, der hænger på væggene.

MoreINSPIRATION
  • Tips til oprettelse af en sammenhængende gallerimur
  • Smukke vægklistermærker til at dekorere dit hus
  • DIY Layered Frame Gallery Wall

I dag er de ikke så værdsat mere. De er til smukke, men der er forskellige måder at dekorere vores boliger på, der er billigere, og det ser også godt ud. Og denne maleri teknik er en af ​​dem. Det giver dig mulighed for at vælge dit eget tema og også vælge dimensioner, farver, alt. Og de er nemme at få.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar