Hvorfor Wall Art Matters mest i indretningsdesign

Hvert rum har brug for et strejf af væggen. Billede Via: Hus & Hjem Palm Springs Hjem Staging

Alt for ofte i indretning ser vi væggen behandlet som en eftertanke. Det er det, der bliver behandlet sidst, længe efter at det sidste lag maling er tørret på væggene og alle møblerne er blevet kunstfærdigt arrangeret, hvis det overhovedet bliver behandlet.

Men vi er her for at argumentere for, at ved at henvise vægkonst til sidelinierne, mangler du en fantastisk designmulighed. Når man vælger eftertænksomt, kan den rette vægkonst tilbyde hele rummet. Lad os sige det, men vi tror, ​​at væggen er vigtigst i interiørdesign.

Men hvis du er lidt nervøs for at give væggen en så fremtrædende rolle i dine designplaner, skal du ikke bekymre dig. Brug dette indlæg som en vejledning for, hvordan du præcist vælger stykker, som vil passe til dit eksisterende rum, og du vil have et harmonisk interiør.

Vælg altid væggen, du elsker. Billede Via: Amy Lau Design

Det giver en øjeblikkelig farvepalet

At vælge en farvepalet kan være en af ​​de mest skræmmende facetter til at designe dit interiør. Mængden af ​​varierende nuancer af maling, der er til rådighed på din lokale boligforbedringsbutik, kan virke helt uendelig. Det kan være svært at indsnævre mulighederne i farverne, der passer bedst til din vision for rummet.

Vores bedste råd er at forlade malchetterne bag og fokusere på at søge efter væggen i stedet. Når du har fundet et maleri eller en væghængt, som du absolut elsker, kan du bruge det stykke som inspiration til dit rums eventuelle farvepalet.

Dit første skridt er at udvælge to eller tre nuancer fra væggen, som du gerne vil indarbejde i din indretning. Vælg den dominerende farve, samt et par ekstra nuancer, som du gerne vil trække ud som accenter. Så se efter disse farver i de ting, du bruger til at dekorere dit rum. Hvis du har brug for ekstra hjælp, kan du bruge en app som ColorSnap, som giver dig mulighed for at matche disse farver til tilsvarende nuancer af maling.

Lad kunsten frembringe dine accentfarver. Billede Via: Emily Johnston Larkin

Det skaber et brændpunkt

Et af de mest grundlæggende principper inden for indretning er, at hvert rum har brug for et kontaktpunkt eller et enkelt designelement, der straks trækker øjet ind i rummet og giver seeren en fornemmelse af hvad man kan forvente. Det siger sig selv, at et stort stykke vægkunst nemt kunne opfylde denne position.

Forestil dig dit yndlingsværksted, der hænger over kaminens pejs i dit opholdsrum eller står stolt over sengen i din master suite. Alternativt kan en kreativ gallerivæg let spice op i et mere traditionelt spiseplads, eller et par hængende gobeliner kan som en hyggelig stemning til et opholdsområde.

Når du vælger et stykke væg kunst til at være et omdrejningspunkt for dit rum, er den vigtigste overvejelse størrelse. Et kunstværk, der er for lille, bliver dværget af de omgivende møbler, og et stykke, der er for stort, vil se ud som om det spildes over. Sørg for at tage målinger af den tilgængelige plads på væggen, så du ved, hvor meget plads du har til din rådighed.

Brug kunst til at skabe et kontaktpunkt for resten af ​​rummet. Billede Via: Cristi Holcombe Interiors, LLC

Det bringer en følelse af struktur

Husk at ikke alle væggen er skabt ens. Mens nogle stykker kan være todimensionale malerier eller noget lignende, bør du forsøge at finde kunst i en række forskellige medier for at hjælpe med at bringe en varierende følelse af tekstur ind i rummet.

Ud over malerier og udskrifter bør du overveje stykker som skulpturer eller skyggebokse, der kan tilføje dybde til rummet. Hvis din stil er mere avant garde, kan du også overveje at lave en lille blandet medieinstallation, der indeholder skærme og digital kunst.

Disse ekstra stykker af tekstur kan hjælpe med at tilføje meget tiltrukket visuel vægt til dit interiør, som hjælper med at bestemme tone i rummet eller hvordan det føles. Overvej at grove teksturer er mere tilbøjelige til at gøre et rum følsomt og jordet, mens glatte teksturer bringer en slankere mere afsondret tone til rummet.

Hold dig ikke bare til malerier. Eksperiment med en række forskellige materialer. Billede Via: Mead Design

Det gør lokalet til at være færdigt

Tænk på nogle af de mindre end indbyggede interiører, du har set. Måske en college lejlighed eller et første voksen rum efter afsluttet skole. Odds er, at disse mellemrum føltes lidt ru rundt om kanterne og lidt ufærdige. Odds er, at de også havde for det meste hvide vægge.

Vægkunsten er det færdige element, der kan hjælpe med at trække et rum sammen og få det til at føle sig komplet. Det er den lille ekstra touch, der kan tage din plads fra simpelthen ser funktionel ud til at dukke op som om det burde gribe siderne i et interiørdesign magasin.

Nøglen er at vælge et kunstværk eller en anden væghængende, der passer ind i den udsmykningstilstand, som du allerede har valgt til værelset. Derefter handler det om at vælge indretning, som du elsker og vil være glad for at se på din væg i mange år fremover.

Kunst hjælper med at adskille et færdigt rum fra et tilfældigt rum. Billede Via: Arnal Photography

Vægkunsten behøver ikke at være det sidste stykke af puslespillet, når du dekorerer et nyt rum. Faktisk bør det ikke være. I vores sind er væggen mest vigtig når det gælder indretning. Dette skyldes, at når det er brugt ordentligt, kan dine væghængte skabe en fremragende ramme omkring, hvor du skal kunne planlægge resten af ​​rummet.Tag ovenstående stilling som en vejledning for, hvordan du korrekt vælger og indarbejder væggen i dit interiør, og du vil ende med et design, der ligner det professionelt sat sammen.

Hvor stor betydning sætter du på væggen, når du udsmykker et værelse? På hvilket tidspunkt i din designproces vælger du normalt din kunst? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar