DIY Wall Basket Planters

Lav kunst til din væg, der er både smuk og funktionel. Opgrader simple kurve med forskellige garnmønstre for at gøre dem til smarte planter eller fartøjer for at vise trendy luftplanter. Tilføj farve med dit garn eller hold det enkelt med sort og hvid. Dette er den perfekte måde at tilføje en boho vibe til ethvert rum og det mest enkle og lette projekt. Perfekt til enhver nybegynder!

forsyninger:

  • Vævne kurve (størrelse og form kan variabel, men sæt med 3 og 5 ser meget flot ud)
  • Syning saks
  • Stor nål
  • Rulle af perle bomuld eller garn
  • Planter (luftplanter eller små planter, størrelse, der skal bestemmes af størrelsen af ​​dine kurve)

Instruktioner:

1. Skær en stor perlebomuld og træk den gennem kanten af ​​kurven.

2. Fortsæt med at tråd og pakk perlen bomuld rundt om kanten af ​​kurven, hvilket skaber et jævnt fordelt mønster rundt om kurven. Træk forsigtigt på perlen bomuld som du tråd det som ikke at bryde din tråd. Hvis du bryder din tråd, skal du snit tråden ved kanten af ​​kurven. Det bør forblive på plads, hvis din kurv har en stram væv, hvis ikke, knæk en ubetydelig knude og start tråden igen.

3. Afslut kurven ved at knytte enden af ​​tråd med tråden, der hænger væk fra kurven, hvor du startede. Afskåret ethvert overskud.

MoreINSPIRATION
  • Simple Pom-Pom Basket gør det selv
  • DIY Heart Stitched Basket
  • Farverig maj dag DIY gave kurv

4. Pynt resten af ​​dine kurve med den samme teknik. Vælg det samme jævnt fordelte mønster, rummet strammere eller tættere sammen, eller skab et sjovt mønster for indpakning af små sektioner og spring derefter over store mellemrum. Mulighederne er uendelige!

Når alle dine kurve er færdige, montere dem på væggen. Hvis du bruger dybere kurve, kan du sætte faktiske miniplantager (plantet i deres plastbeholdere) i kurven. Hvis du bruger en mere lavvandet kurv, så vil du måske vælge en luftfabrik. Den nemmeste måde at fastgøre din kurv på væggen er at punktere et negle gennem siden af ​​din kurv og derefter spike det direkte ind i væggen. Dette bør holde din kurv på plads. Placer din plante, gå tilbage og nyd!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar