Moderne væg bogreoler med indviklede og uventede design funktioner

Væghylder eller hylder er gode, når du vil fylde plads i din stue eller når du har brug for en lille smule ekstra lagerplads et eller andet sted i dit hjem. De er alsidige og de kan virkelig skille sig ud og se iøjnefaldende, hvis du vil have dem til. Væg bogreoler kommer i en række forskellige former og stilarter, og i tillæg til dem kan du altid få nogle specialdesignede, der passer specielt til din plads, lagerkrav og stil.

Dette er Rocky, en credenza designet af Charles Kalpakian. Dens design er temmelig usædvanligt i den forstand, at det skaber en kølig optisk illusion, der ikke er helt, hvad du ville forvente at være. Enheden har en geometrisk form med vinklede linjer og blev oprettet som en 3D-repræsentation og variation af et klassisk mønster, der anvendes af kabinetproducenter. Formen og udseendet ændres afhængigt af synsvinklen.

Dette hyldesystem designet af Bashko Trybek hedder Climb. Dens design er virkelig simpelt, men samtidig imponerer systemet med sin alsidighed og grafiske appel. En fin lille detalje er, at træhylderne, der rent faktisk udgør enheden, er skråt på alle kanter. De er lavet af massivt træ, og de er forbundet med spændingsledninger, der bliver en del af designet.

Et andet simpelt og alsidigt system med åbne hylder er Loop. Det har en række bambus hylder med messing funktioner og sorte stålstænger, der holder dem lige og fastgjort til væggen. De kan bruges som selvstændige stykker, eller de kan bruges i grupper på to, tre eller flere afhængigt af dine opbevaringsbehov og på det rum, du vil udfylde.

Vi nyder alsidighed og fleksibilitet inden for indretning. Evnen til at ændre elementer i indretningen, når du har lyst til det og for at kunne imødekomme forskellige forskellige situationer, er temmelig vidunderlig. Det er stort set hvad X2 smart hylde tilbyder. Laget af massivt træ, hyllen er fuldt tilpasselig. Du kan placere det på enhver måde, du ønsker, og du kan altid have det sjovt at oprette nye opbevaringsrum.

Navnet siger det hele. Dette er XI bogreol. Det hedder denne måde, fordi det rent faktisk har denne særlige form. Enheden fås i eg eller valnød og kommer i en flad kasse. Du kan samle det som et puslespil. Denne del er temmelig sjov, og når du er færdig med det, kan du nyde sine særegne træk og deres indvirkning på den samlede indretning.

MoreINSPIRATION
  • 5 Playful Shelving Units With Wavy Designs
  • Sådan dekoreres med geometriske væghyller
  • Moderne Pescara væg enhed

Dette er Alliteration-hylleenheden, et stykke designet af Marie Christine Dorner. Det har et meget usædvanligt og ikke-traditionelt design, selv om det måske ikke synes at være usædvanligt ved første øjekast. Designet er baseret på et simpelt koncept. Det er en række vertikale og vandrette paneler anbragt i et gitter. De ser ud til at falde i størrelse, når de når op til loftet, og dette skaber et uventet udseende.

Hardy væg bogreol er designet i 2011 af Andrea Parisio. Det ser meget grafisk ud og kombinerer moderne og industrielle egenskaber. Det ligner et gitter og passer fint i en række forskellige rum og decors fra kontorer til stuer og endda soveværelser. Brug det som en almindelig bogreol eller som en lager- og displayenhed til ting som samleobjekter eller bokse.

Fendi Casa tilbyder også nogle interessante designs, når det kommer til møbler, herunder væg bogreoler. Denne særlige er ganske enkel, men den er elegant og stilfuld. Der er noget mere formelt om det i forhold til andre designs, der for det meste er afslappet eller mere iøjnefaldende.

Designet af Frisco-hyldeenheden er lidt kontrasterende. Enheden er skabt af Hugues Weill. Dens form er usædvanlig og med en stærk geometrisk og grafisk allure. På den ene side er designet temmelig simpelt strukturelt. På den anden side har hele enheden et indviklet design, der gør det skiller sig ud.

Et andet meget interessant design er den af ​​Mixage reolerenheden af ​​Frederic Saulou. Det kolde og interessante ved det er, at det kombinerer en ramme med åbne hylder med et par lukkede cubbies, der er smukt spredt på hvert niveau. Cubbies sidder sammen med hylderne og giver enheden et meget originalt udseende.

Hvis du er fan af grafiske møbeldesigner og geometriske former og mønstre, skal du helt sikkert tjekke Levya væg bokhylle. Den har en interessant latticework struktur lavet af rørformede jernstænger. Det overordnede indtryk er en letvægtsstruktur, som på trods af dets meget specifikke og unikke udseende kan blande sig i mange forskellige rum og indstillinger, hvad enten det er et moderne, industrielt eller endda rustikt rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar