Moderne vægbeklædning Feature Custom Papers og 3D Fliser

Nogle gange er et kunst eller en malet væg ikke nok, men vægbeklædning og tekstiler kan gøre en erklæring i ethvert rum og fylde et rum med farve eller tekstur. Vægmalerier, grafiske stykker og tredimensionelle fliser forvandler et rum og tilføjer interesse.

Fotomalerier er blevet meget populære i det seneste og Fliepaper tilbyder nogle meget unikke designs. Denne serie fotobaserede designs er af berømthedsfotograf Don Flood, der indeholder store billeder af teksturer, farver og motiver. En af hans samlinger indeholder billeder fra Palm Springs, Californien, hans hjemby.

Et langt yngel fra masseproducerede tapeter er kunstværket fra Deborah Bowness. Den engelske kunstnerhånd udskriver alle sine værker i en lille fabrik i Yorkshire. Farverne blandes manuelt, og papirerne skæres også manuelt. Bowness er trompe I'oeil med twist - et sandt kunstværk til muren. Hendes hjemmeside bemærker, at hun "har til hensigt, at hendes design skal interagere med de rum, hvor de er placeret. Den illusionære effekt kan forstærkes ved at tilføje ægte objekter oven på eller ved siden af ​​papiret. "

Måske vil du have en kunstig vægbeklædning med et bestemt tema eller design. Designer Emily Dupen fra Dupenny er en illustratør, der kan skabe et skræddersyet design til din vægbeklædning, installation eller stof. I hendes studie ved havet i Brighton, England, bruger Dupen "hendes dage til at dræbe dejlige billeder til kunder og projekter over hele verden." Dupenny omfatter legende og sofistikerede boutique vægbeklædning, stoffer og gaver.

Hvis du ikke kan forpligte dig til grafisk design på en hel væg, er tekstiler en god mulighed for gardiner og tilbehør. Flock arbejder i 2013 med en eklektisk blanding af kunstnere og designere til at skabe dristige tekstiler til interiør. Den britiske kreative direktør Jenny Winfield laver indsatsen og producerer design til polstring og bløde møbler, der trykkes digitalt i Lancashire, England.

Blanding dristige vægbeklædninger og tekstiler er en anden mulighed. London-baserede Witch and Watchman, der blev grundlagt i 2014 af Helen Wilson, skaber design, der er et moderne udseende på Chinoiserie. De udførlige udskrifter har en mørk og mystisk stemning. Hendes samling af tekstiler, vægbeklædningstynder og stoffer er et stort foder til din fantasi, når du designer et værelse.

Selvfølgelig behøver en vægbeklædning ikke at være modigt farvet eller i stort design for at omdanne et rum. Grow House Grow skaber "fortællingsinspireret mønsterarbejde", der består af mindre mønstre. Selskabets håndsilke skærmer sine papirer i Brooklyn, New York. Designer Katie Deedy starter hvert design med en historie, der driver det færdige arbejde. Et eksempel er det grønne papir nedenfor, hvilket er "øjen af ​​videns" mønster, der er tegnet fra Alexandriens gamle kongelige bibliotek og er et "ode til Alexandrins bibliotek og alle de elskede biblioteker gennem tiderne i ærbødighed for deres udøvelse af sandhed."

Smukke geometriske mønstre er blot nogle af de designs, der tilbydes af Hygge og West, en kvindelig duo, der arbejder med talentfulde team af kunstnere, der designer og producerer håndskærmet tapeter. Virksomheden er baseret på det danske koncept for hygge (udtalet hoo-ga), der løst oversætter til hyggeligt. Grundlæggerne siger, at livets små men vidunderlige øjeblikke kan beskrives som higgle, fra krølle op ved pejsen med en stor bog, middage med nære venner eller krammer med dine børn. "Vi håber, at vores produkter hjælper med at bringe mere hygge ind i vores kunders hjem - skaber et hyggeligt og smukt miljø, hvor små hverdagsmomenter kan nydes," forklarer de. Virksomheden bærer også stoffer og 24 "x 24" aftagelige tapetfliser, som er perfekte til dem, der lejer et hjem eller lejlighed.

Har du en frygt for engagement i et stort eller dyrt projekt i dit hjem? Tyles er måske bare billetten. Lavet af skåret vinyl, skrækker disse kvadrater og holder sig fast på væggen og er lige så nemme at fjerne. Creator Nicole Block siger, at de ikke er en erstatning for ægte fliser og ikke er en faux finish. Deres nemme fjernelse gør dem perfekte til kontorer eller lejligheder, hvor permanent forandring ikke er mulig eller ønskelig. Endnu bedre, du kan nemt skifte design i et rum for at ændre det.

Taler om fliser, reelle fliser valg er kommet langt fra blot de flade, skinnende firkanter, som de fleste mennesker tænker på. Nu er der i tillæg til forskellige teksturer og farver nu tredimensionale designs kommet frem i forgrunden. Dette er et udvalg fra High Style Stone og Tile, der indeholder en række 3D-designs. High Style importerer porcelæn, keramiske fliser, glas, metal, mosaik og natursten fra Italien og over hele kloden.

MoreINSPIRATION
  • Moderne vægflise til køkken og badeværelse af Fap Ceramiche
  • Florilege Keramiske Fliser af Novoceram
  • Bland og match mønstrede fliser til en unik indretning

Fliser har været specialitet Walker Zanger i mere end 60 år. Virksomheden kilder sten og marmor fra hele verden, at de bliver til deres fantastiske flise design. Deres nyere samlinger har beton design, 3D-fliser og retro-grafik, som alle er iøjnefaldende og design-fremadrettede, samt passende til mange rum i dit hjem - ikke kun badeværelset og køkkenet.

Beton stilarter giver mulighed for alle slags 3D-design som denne "Seed" flise, som fra et samarbejde mellem Kaza, en europæisk flise studio og Walker Zanger. Det er godt til både indendørs og udendørs.

Walker Zanger's Strik kollektion omfatter Quilt, Twill og Corduroy designs, der efterligner hvert stofs udseende. Placeret som helvedesild, tager de flade fliser et 3D udseende.

I en kombination af mosaik og retro grafik er dette design lidt tekstureret og meget moderne.

"Sketchbook" er en anden flise, der er sjov og har en retro-appel. Den har økologiske og geometriske mønstre i sort, blå grå og gul. De delikate sorte linjer er håndmalet, hvilket gør hvert stykke virkelig unikt.

Hvis du foretrækker 3D vægbehandling med en mere rustik touch, er Wonderwall Studios vægpaneler et unikt valg. Ved hjælp af bjærgede træ fra forladte huse, faldne lader og alle andre kilder skaber designteamet paneler, som du kan bruge hvor som helst i dit hjem.

Du sidder ikke fast med kedelige vægge, uanset om du ejer eller lejer. Den brede vifte af muligheder for at skabe et elegant og stilfuldt interiør omfatter nogle virkelig unikke valg til dine vægge.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar