25 DIY Wall Hangings at opdatere din indretning

Uanset om du bor i en lille hems, en båd, et palæ eller en gård, hvor du lægger dit hoved er dit hjem. Det er dit sted at oprette et mellemrum, der afspejler dine stilarter og præferencer. Du kan hælde det unikke af dig ind i dit hjem, uanset hvor stort eller lille det er. Så når det kommer tid til at tænke på, hvordan du dekorere dine vægge, hvorfor skulle du stoppe ved butikken købte udskrifter, som en million andre mennesker har? Jeg taler ikke om at inkludere fotos af din familie og dine venner og dit kæledyr. Mens det er godt og godt, er det et plus at have et kunstværk, der er unikt for dit hjem ... uden at betale en million dollars for det. Indtast DIY. Med lidt tid kan du få et stykke til din væg, der vil blæse alle dine billeder og billeder væk. Tag et kig på disse 25 DIY vægvedhæng og bestem det, der føles mest som dig.

Har du et yndlingscitat, der inspirerer dig og opmuntrer dig? Sæt det på et banner i stedet for i en ramme. Det vil skille sig ud blandt de andre rammer på din galleri væg. (via hjemmelavet ingefær)

Garn-made vægvedhæng har været tilbage på trend i et stykke tid nu. Så gå til din lokale håndværk butik, køb noget garn, der passer til din indretning og gøre dette simple garn hængende til din væg. Det tager kun en time, og pludselig får du det trendyste garn, der hænger rundt.

Mobiler gør en god tilføjelse til enhver væg. Denne mobil bruger læder til at hænge fjer fra en dowel rod. Hvis du vil gå rigtig rustik, skal du bruge en pind fra din baggård. Det vil være centrum for din galleri væg. (via Homey Oh My)

Hvis du er en sucker for smukke mønstre som mig, har du sikkert øget noget mønsterpapir på et tidspunkt og tænkte på, hvordan du ikke skulle bruge pengene, fordi det er for smukt bare at rive en kasse. Nu er det tid til at købe det op og gøre det til en væghængende! (via Francois et Moi)

Hvem kan sige nej til pom poms? Saml børnene og lad dem hjælpe dig med at skabe en fuzzy pom pom form. Du kan lave et hjerte som det ovenstående, eller du kan lave en cirkel eller en anden form, der passer til din fancy. (via Creative Kin)

Når du står tilbage og kigger på din kunst, omfatter den naturen overhovedet? Hvis du mangler en smule brun, skal du lave en smuk træplade som denne. Uanset om det er LOVE eller HOPE eller HOME, vil det subtly inspirere dig hver dag. (via DIY'er)

Mange gange bliver vi forelsket i et projekt, men ved ikke, hvor vi ville finde tid til at lave en. Hvis du har kort tid, men har det til at hænge på en vævet væg, skal du bruge denne hack til at lave en ud af en bordrunner. De ved aldrig. (via The Lovely Drawer)

Nogle steder som floder og oceaner og søer har en samling af smukke sten og glatte pinde. Brug dette til din fordel for at lave en mobil med bare en smule ledninger og dine yndlingsstænger. (via Sustain My Craft Habit)

Tre skål for grønt på væggen! Disse sarte testrør vil holde dine planter eller blomster eller hvad du vælger at vise sikkert på væggen for alle at se. (via DIY'er)

Er du den slags person, der vil elske et par gevirer til din galleri væg, men kan ikke overbevise din partner? Et par kviste, malet og monteret på en plakplade giver dig illusion af gevirer på en elegant måde. (via Historias de Casa)

Endnu en illusion jeg ikke kunne modstå. Det er bare vokspapir, der er lavet til at ligne skaller, spændt op i en ramme. Alle vil spørge, om du har købt det på Anthropologie. (via Persia Lou)

Grib din limpistol, fordi du vil gerne tilslutte den og starte dette projekt lige nu. Med store træhåndværkstænger, nogle filt og maling, kan du få denne unikke væg hængende i din spisestue ved middagstid. (via Nalle's House)

MoreINSPIRATION
  • 15 tips og tricks til at oprette en gallerivæg på et budget
  • DIY væg indretning til et fredfyldt soveværelse
  • Easy DIY Garn Fringe Wall Hanging

Måske har du lige brug for noget grønt på din væg lige nu. En simpel træhænger lavet af stænger og snor giver dig en platform til at vride og tinde vinrige planter på din væg. Den perfekte måde at gøre ethvert værelse føles som et eventyr.

Broderi er kommet tilbage med et bang og det er ikke underligt. Hvis du kan holde en nål og tråd, kan du lave et simpelt citat eller mønster på et stykke klud. Det er også en fantastisk måde at holde travlt på en regnfuld aften. (via Crafternoon Cabaret Club)

Nogle gange er det svært at finde balancen mellem kold, bare dekoration og smuk minimal dekoration. Denne væghængende er den perfekte ind imellem. Smukt og simpelt, det vil kun føje til et minimalt rum, du har.

Faux pels er en fantastisk måde at tilføje variation og hygge til dit hjem, men har du nogensinde tænkt på at lave en væg hængende ud af det? De ville være perfekte til at føje til dine vægge om vinteren eller lave et permanent stykke i koldere klimaer. (via A Joyful Riot)

Her er din undskyldning for at købe de agatskiver, du har været eying. Gør denne smukke agatvæg hængende, og du behøver aldrig at lave en anden væg hængende igen. (via Adorablest)

Lodrette haver er en fantastisk måde at tilføje levende grønne i dit hjem. Succulenter er gået til, fordi de er lette at passe på og vil stå ulige vinklen bedre end andre planter. (via 17 Apart)

Ja, et andet garnprojekt. Men en garnbøjle som denne vil gå perfekt i dit midcentury dekoreret hjem.Og med nogle få tråde af flerfarvet garn i blandingen har du den perfekte blanding til din væg. (via DIY'er)

Månefaseindretningen er vokset temmelig populært i det seneste. Ved hjælp af ler og snor kan du oprette en månefase, der hænger på din væg, der vil tåle alle andre månefaseindretninger. (via næsten gør perfekt)

Udskrivning af billeder på stof er det bedste. Så tag dine foretrukne Instagram plukker og udskrive dem på vimpler, der vil give en vis mangfoldighed til din ramme af rammer. (via Wonderwood)

Har du brug for et kunstværk til at dække et stort rum? Hæng gigantiske kvaster fra en lang dowel rod og straks fylde det tomme sted. På din trappe, over din sofa, vil ingen gætte, du har gjort det selv. (via ærlig WTF)

Det er rart at have kunststykker, der let kan udskiftes. Du kan finde alt, hvad du behøver for at gøre denne mobil i dit hjem allerede. Så alt hvad du skal gøre er at skifte vasefyldstof med årstiderne og dine humør til et konstant udviklende kunststykke. (via Monsters Circus)

Hængende plantager er så sjove at tilføje til et mærkeligt vægrum. Gør denne måneplanter ud af ler og hæng dine vinstokke på trappen eller ved køleskabet eller hvor som helst der virker lidt barligt. (via DIY'er)

Ligesom hængende indpakningspapir på væggen, kan du bruge stof til samme formål. Hvis du ønsker at gå helt ud, male stoffet selv i akvarel herlighed, før du hænger det op. (via Nalle's House)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar