Eye-Catching væglamper godt egnet til moderne interiør design

Væglamper, også kendt som sconces, er stilfulde tilbehør, der virkelig kan skabe en rumglød. Der er mange anvendelser til en væglampe, selv om de måske ikke har noget imod det samme med det samme. Tænk på det som en bordlampe, men på væggen. En sconce er stor, fordi det tager op på nulpladsen på tælleren, bordet, skrivebordet eller gulvet.

Men det betyder også, at du vil ofre fleksibiliteten, som følger med de fleste lamper. De fleste lamper til soveværelse, kontor eller stuen er værdsat for denne detalje. Med andre ord vil du ikke være i stand til bare at flytte sconce, hvor du har lyst til det. I stedet skal du tænke omhyggeligt, hvor du vil installere det. Men nok med det. Lad os se på nogle vidunderlige designs, som du kan vælge imellem.

Det er vigtigt at finde ud af, hvilken stil du skal vedtage, når du vælger belysningsarmaturerne for et rum. Lad os f.eks. Sige, at du vil have noget med en smule industriel flair og en med en stærk moderne stemning. Der er ikke noget bedre sted at gå på udkig efter designs i end Bert Frank, et firma med erfaring i denne særlige kombination af stilarter. Dette er en af ​​deres væglamper.

For et stykke tid siden kom vi over nogle virkelig kølige og virkelig elegante og glamourøse vægsconces, og vi ønskede at dele dem med dig, så her vises de alle sammen. Den første til venstre er Brubeck-væglampen med et design, der naturligvis er inspireret af rørorganet. Dette giver det et skulpturelt udseende og gør det lidt ekstravagant. Den til højre er Coltrane væglyset med et design inspireret af jazzmusik. Det har et arkitektonisk udseende med nogle vidunderlige glamourøse funktioner. Imellem disse to er Galliano-armaturet, som også er inspireret af jazzmusik.

Med dybe rødder i 1960'ernes stil sætter Piazzolla-sconcen sammen to aluminiumskegler og har et dynamisk og quirky look. Denne særlige lampe blev faktisk brugt i Man Men TV-serien, der gør det ganske berømt. Selvfølgelig, hvis du ønsker noget, der er tilpasset dine særlige præferencer, kan du anmode om en brugerdefineret version.

Med sit grafiske design er Clay sconce egnet til de fleste moderne industrielle indretninger og dekorationer, men også til en række andre rum. Faktisk er det et af de mest alsidige designs derude. Lad dig ikke narre af dens geometriske form og rene linjer. Det kan se fantastisk ud i stort set enhver form for plads, du har i tankerne.

Prøv at se forbi de smukke bordlamper, som vi for øvrigt har dækket i en anden artikel, og se på de to vægsconces der rammer dem. Det er et par Hendrix lamper, og hvis navnet ikke allerede giver det væk, er de inspireret af den berømte Jimi Hendrix, der inspirerede verden med sin musik. Lampens faktiske design er inspireret af vinyloptegnelser.

Empire State Building er inspirationen bag Empire-samlingen, som omfatter en glamourøs lysekrone, men også disse berømte vægsconces. Med armaturer som disse kan du få noget rum til at se udsøgt ud. Deres designs er magtfulde uden at se overdådige eller overvældende.

Hvis du vil have en sconce, der ser sofistikeret ud, men også er enkel og alsidig, er Burj-lampen måske den eneste til dig. Det kombinerer forgyldt messing med håndlavede krystalglasrør, og resultatet er et rigtig elegant design, der giver plads på en meget elegant måde. Overvej sådan et accent stykke for mellemrum som gangen eller badeværelset.

Er det et bånd, er det en sconce eller er det et kunstværk? Faktisk er det lidt af alt. Dette er Chloe sconce. Dens design undulates meget som et bånd. Det har en hamret finish, der giver det en cool tekstur, og takket være den usædvanlige form og lysets bløde glød kan sconce fordoble som et dekorativt stykke på en måde svarende til en skulptur eller et kunstværk.

Botanica-sconces kompleksitet er temmelig fantastisk. Designet, som navnet antyder, er natur-inspireret. De anvendte materialer sender dog en temmelig anderledes besked. Skinnet har kronblade lavet af metal med overflader i messing, oxideret guld, nikkel eller kobber. Det er mat eller blankt, og det kan også have en børstet finish. Alle versionerne er fortryllende.

Ocher tilbyder nogle smukke vidunderlige lysarmaturer også. To af dem findes her. Væggen til venstre holder Damselfly sconce. Inspirationen til dens design er insektet med samme navn. Sconcen har en ramme lavet af solidstøbt bronze, som også er tilgængelig med en satin nikkel finish. Den anden fixture er Celestial Pebble Light, som meget ligner en pendant lampe. Det andet er, at det kan fastgøres til væggen. Den har en justerbar metalkæde og en matchende bagplade.

Hvis du går efter et lunefuldt udseende, så skal du helt sikkert tjekke Pandore væglampen. Det har 12 små lys gemt under masser og masser af små runde diske. Skiverne danner en ujævn form, der spredes på væggen, og lysene projekterer smukke skygger, der skaber et vidunderligt stykke lys.

Det ligner ikke nogen anden vægsconce, vi har set, men det er fordi det ikke er meningen at være almindeligt. Dr No væglampen er designet af Aurélie Trémolières og kommer også i en bordlampe version. Det har et simpelt design med et rektangulært panel, der dækker lyskilden. De afrundede hjørner blødgør det hårde udseende.Du kan finde i flere forskellige farver.

Du kan enten bruge det som en bordlampe eller som en vægsconce, og som denne særlige konfiguration antyder, kan du også sætte flere af disse ting sammen for at skabe iøjnefaldende klynger og design på dine vægge. Vi taler om Etty-armaturet skabt af Verter Turroni til il laboratorio dell'imperfetto. Det giver af varmt og blødt lys, og det er meningen at efterligne månens glød.

MoreINSPIRATION
  • Wall Lighting ideer passer til moderne stuer
  • 3 Eye-Catching Ceiling Lighting Designs til moderne smag
  • Op til opgaven - 10 nutidige bordlamper med geniale designs

Husk de klassiske bordlampe nuancer lavet af stof og lidt ligner en spand med et nederdel på? Det billede kommer til at tænke på, når vi ser på Betty væglampen fra Gianfranco Ferré Home. Rammen er lavet af messing og jern, og skyggen er lavet af elfenbenplisseret stof. Designet er en kombination af vintage og moderne med lige den rette balance mellem stilarter.

Wall sconces som Briggs eller Berling er simpelthen perfekte til badeværelset. De er slanke og de sidder flush med væggen. De er specielt gode, når de er placeret på hver side af badeværelset spejl. Dette er en meget bedre mulighed end at have en enkelt lampe direkte over spejlet. De skygger, den kaster, er uflatterende.

Claire Obscure er en væglampe, der ligner en stilfuld og moderne reflektor. Lampen er designet af filippinske Lemaire og det giver indirekte belysning, der er udstyret med to LED-bånd, der giver 1600 lumen. Det varme hvide lys er behageligt og subtilt. Der er to måder at installere lampen på. Det kan enten være ledet direkte i væggen eller tilsluttet en stikkontakt.

Hvis du har lyst til din stue, soveværelse eller kontor kunne bruge nogle accent belysning, lamper er altid en god mulighed. Men i stedet for at spilde plads med et gulv eller en bordlampe, ville det måske være bedre at få en væg sconce. Tjek Awabi af Toshiyuki Kita. Det interessante ved det er skyggen lavet af washi papir. Den er fastgjort til metalrammen med magneter. Sconcen kan enten ledes ind i væggen eller tilsluttes en stikkontakt, der giver den nødvendige fleksibilitet i mange tilfælde.

YOYWall ​​er en lygte i modsætning til alle andre, du nogensinde har set. Det er designet af YOY Studio og det har ikke en lampeskærm. I stedet projekterer den faktisk sin egen virtuelle lampeskærm på væggen. Det står og det ser usædvanligt ud, måske den enkleste væglampe nogensinde. Designet spiller med optiske illusioner og bruger lys på den mest uventede måde.

Det ligner en hat, men det er faktisk en lampe. Vi taler om Jeeves Wall Lampen af ​​Jake Phipps. Designet er en kombination af stor britisk tradition og moderne teknologi. Lampen, en Bowler hat, er lavet af filt og den har en indvendig aluminiumsskal, der spredes lyset og giver lampen et iøjnefaldende udseende.

Hvad du ser her er en installation, der kombinerer flere individuelle Cell sconces. Som navnet antyder, er det en væglampe med en kendt form. Dens geometri er enkel, men også iøjnefaldende. Den kolde ting om cellen er, at den enten kan bruges som en selvstændig lampe eller i grupperinger for at danne komplicerede og dramatiske installationer. Det ser fantastisk ud på begge måder.

Mens de fleste vægsconces eller lamper har en enkelt skygge, har basen to. Det er fordi det faktisk er et par lamper, ikke kun en. Den kombinerer en støbejernsbase med to nuancer, som enten kan have en glat messingfinish eller en højpoleret kobberfinish. Uanset hvad er kontrasten der. Basisopsamlingen indeholder også matchende gulv- og bordlampeversioner.

Inspirationen bag Light Forests design var klatreplanter, mere præcis den smukke måde, hvorpå de vokser over vægge og lofter og danner komplicerede mønstre. I dette scenario er stængerne / rørene stænglerne af planterne og lampeskærme er de delikate blomster.

Når lyset er slukket, kan du ikke rigtig se pæren. Tænd dog lyset, og hele designet af Mona sconce ændres på et øjeblik. Lygten er designet af Lucie Koldova til Brokis, og har blæst glas nuancer, der inkorporerer lyskilden på en meget usædvanlig måde, hvilket afslører spændingen og glatheden af ​​forbindelsen mellem den og skyggen.

Du kan nemt fejre denne væglampe med en drage og det er faktisk et kompliment, der viser, hvor præcist og vel designet det er. Lampen er designet af Élise Fouin og hedder Cerf Volant, som faktisk oversættes som "drage". Designet er enkelt, elegant og meget alsidigt. Du kan placere lampen i alle vinkler ved hjælp af den mekanisme, der følger med den.

I lighed med Kite sconce har pillampen en enkel, geometrisk form, og det bringer ligesom og dynamik ind i rummet. Dette er et design af Hervé Langlais. Lampen skiller sig ud med sin elegante geometri og det glatte og delikate accentlys. Du kan positionere i forskellige vinkler og i forskellige forskellige rum og miljøer.

Hvis du har brug for endnu mere inspiration, så du kan finde den perfekte sconce eller væglampe til det rum du har i tankerne, kan du måske finde det, du har brug for i en af ​​samlingerne fra Lahumiere Design. De omfatter en række kølige og moderne designs som disse geometriske.

Disse funky lamper kommer fra Pedrali. De kunne nemt narre nogen til at tro, at de er gulvlampe, når de i virkeligheden mangler en solid base, og de er monteret på væggen. Du kan have meget sjovt at spille med disse modeller, og du kan oprette alle mulige interessante decorer og konfigurationer ved hjælp af dem.

Indenfor Tube-samlingen af ​​arkitekt Dominique Perrault og designeren Gaëlle Lauriot-Prévost menes at være meget originale, ubrydelige og tidløse. Sconces er designet til indendørs og udendørs brug, og begge versioner er meget holdbare. De kommer i flere størrelser og farver.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar