Wall Lighting ideer passer til moderne stuer

Belysning af din stue vil betyde, at du skal kunne skabe forskellige stemninger fra de forskellige lysforhold. Når de fleste opholdsrum er sat sammen, kan belysningsdesignet være lidt eftertanke.

Lodret vask.

Vægbeslag er ofte på øjenhøjde, så du vil ikke have alt lyset fra pæren sprængt over rummet og fange din opmærksomhed. I stedet skal vægmonterede lys smide deres lys bagud og skabe en vask. Med mange vaskefittings er lyset kun kastet i en retning, men for et moderne udseende, gå til en, der projekterer i to retninger.

En lodret vask skabes af beslaget, der tillader lys at flygte både opad og nedad, nogle gange med to løg. Hvis lyset kastes opad bounces på rummets loft, så så meget jo bedre. Et lille sideløbt kastet lys kan også bidrage til det vertikale vaskeudseende.

Lygter og lamper.

Lygter og lamper er den traditionelle montering du måske tænker på til vægmontering. Der er dog lidt, der er gammeldags om dem. Lanterne diffunderer ofte deres lys med skæve glas, hvilket skaber en smule glamourøs gnistre.

En række af fire simpel designede lamper, der er anbragt i lige afstand til hinanden, kan skabe en arkitektonisk følelse. Og en enkelt vægmonteret lampe kan gøre det samme arbejde, især hvis det skaber en vask mod en mørkere vægbehandling. For et funky look, gå til nogle vinkel poise lamper, der er fastgjort til væggen, snarere end monteret på et skrivebord.

Visuelle virkninger.

MoreINSPIRATION
  • Moderne belysningstips til dit opholdsstue
  • Lyse ideer til udendørs belysning design
  • Living Room Lighting Idéer, der inspirerer os til at tænke uden for boksen

Vægbelysning bør ikke være den dårlige relation til loftbelysning, når det kommer til at skabe en visuel indvirkning. Et belysningsdesign kan se lige så godt ud, hvis væggene i et opholdsstue bruges i stedet for loftet. En række vægmonterede lysbokse, der er arrangeret omkring et fjernsyn, eller en moderne pejs, er en anden god mulighed, der giver effekt.

En enkelt lysboks har samme effekt i hjørnet af en stue. Og der er masser af vægmonterede fittings, der er dobbelt som hyldeværdier værd at tjekke ud.

Spot Lighting.

Spots er ikke kun for lofter! Indskær dem i en ujævn vægoverflade eller en falsk mur for at skabe nedadgående flydende vasker. Et godt tip er at kunne slå nogle af dem ad ad gangen snarere end alle sammen, da det giver mere fleksibilitet til at justere udseendet afhængigt af tidspunktet på dagen eller stemningen du vil oprette. Vægmonteret rackbelysning er en anden god tilgang til at tage, især hvis du vil henlede opmærksomheden på funktioner i din stue, såsom væghængt kunst.

Den usynlige vask.

Hvis din stue har et falsk loft, er det en god ide at skabe en vægvask bagved den, så du ikke behøver at se lysets kilde. Peg dine beslag bagved loftet på væggen med lette vasken kører nedad. Der er lavprofilmonteret montering, der også opnår en lignende effekt, hvis det ikke er praktisk.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 og 11.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar