Wall Murals Inspiration & Ideas for Little Boys 'Rooms

Små drenge tror, ​​at bugs er seje og piger er brutale. De vil være ligesom deres far og være den næste baseballstjerne. Så hvorfor ikke bringe alle de sjove, pæne "drengs ting" til deres soveværelse? Vægmalerier er en fantastisk måde at bringe livet ind i et rum. Det sætter stemningen, temat og tempoet i det rum, det lever. Og små drenge vil freak ud, hvis de får en fodboldbane malet til deres væg.

Du behøver ikke at være en mester kunstner til at fuldføre nogen af ​​disse projekter, og du må heller ikke male for nogle! Tjek nogle af disse inspirerende værelser ... vi vedder på, at en af ​​disse vægmalerier passer lige til din lille mand!

1. Sport, sport, sport!

Uanset om du kan frie hånd maling nogle baseballs eller finde nogle flotte vægdekaler som dette væk fra steder som Etsy, ville mange små drenge elske at have deres yndlings sport (eller sport) pudset på deres væg. Og det er selvfølgelig super nemt at gøre! Alt du skal gøre er at skrælle og holde fast!

2. Introducer ham til hans helte.

Små piger kan elske prinsesser og prinsens charme, men små drenge har også deres andel af favoritkarakterer. Igen kan du finde wall decals, stencils eller hvis du er en talentfuld kunstner .... tegne det og male! På nogen måde bruger superheroes som tema og fokuspunkt for en lille fyrs værelse .... Nå ... det vil gøre ham til det sejeste barn i blokken.

3. Hav en ændring af landskabet.

Opret en natur scene i hans rum! Uanset om junglen, skoven eller ud i det vilde, vilde vest ... mange små ville elske en skiftende natur! {Fundet på stedet og her}.

4. Fly, tog og biler ... o min!

MoreINSPIRATION
  • Wall Murals Inspiration & Ideer til Little Girls 'Rooms
  • 9 Smukke Kids Wall Murals Idéer
  • 7 funky måder at opdatere din kiste på skuffer: ideer og inspiration

Hvis der er en ting, ved vi alle, små drenge elsker rat. Og det er ligegyldigt, om det er på tog, plan eller bil! Dette kan endda være en af ​​de nemmeste typer vægmalerier til håndmalning ... uden at bruge stenciler. Men stadig let at finde! {Fundet på webstedet}.

5. Tag dem til det ydre rum eller til dinosaurs land.

Ja, små drenge drømmer om at blive astronauter og når månen ... nogle drømmer endda om at rejse tilbage i tide for at have et kæledyrsdino. Uanset hvad deres drømme ser godt ud på væggene! {Billede fra 1 og 2}.

Vær ikke bange for at tænke udenfor boksen til din lille fyr heller. Det behøver ikke at være stereotypisk "dreng" for at blive elsket af husets unge mand. Spørg ham, hvad hun kan lide eller ønsker .... og skab noget anderledes. Tjek alle disse ideer for at blive inspireret! {Næste billeder fra 1,2,3,4,5 og 6}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar