London Warehouse Gets Omdannet til et Sofistikeret Hjem

Ikke så længe siden var den smukke bolig, der er afbildet i disse billeder, kun et gammelt lager fyldt med rust og støv. Men så ankom sine reddere: to teater- og filmdirektører med en mission om at omdanne rummet til deres nye hyggelige hjem. Og det er præcis det, de gjorde med hjælp fra APA.

Det var atelierets yderst innovative og samarbejdsmæssige tilgang, som gjorde det muligt for dette rum at få en så stærk personlighed. APA er en arkitektur og designpraksis, der skaber skræddersyede rum som led i ekstraordinære projekter som denne. Boligen vi taler om er placeret i London, England.

Der er mange interessante designfunktioner værd at nævne. De store vinduer er helt sikkert et stort plus. De er faktisk de eneste ting, der forblev intakte og blev bevaret under renoveringen og omdannelsen. Vinduerne var oprindeligt delvist skjult, men de var fuldt eksponerede og er blevet et afgørende træk ved dette usædvanlige hjem.

I betragtning af bygningens historie forventes en meget grov og industriel indretning. Men selv om der er et par slående elementer, der passer til denne beskrivelse, er det overordnede udseende ret sofistikeret. Indretningen er autentisk og velafbalanceret.

Det mest imponerende element i huset er en sort metal kube placeret i kerne af grundplanen. Dette volumen var faktisk inspireret af udseendet af metaldørene til stede i hele rummet. Det sidder i midten af ​​hjemmet, og det har en række skydedøre og vægge, der afslører funktionerne indeni.

Terningen er mystisk og poetisk, idet den er en metafor, der skildrer en filmregissørs kreative proces. Ligesom en tom metalboks er fyldt med instruktørens fantasi og bruges til at skabe billeder og historier, skjuler dette volumen uventede funktioner og huser mange fantastiske historier.

MoreINSPIRATION
  • Old Victorian School konverteret til moderne loft i Southwest London
  • Sofistikeret industrialisme afsløret i en London-lejlighed
  • Tilføj asiatisk flair til dit hjem ved hjælp af Shoji-skærme

Inde i terningen er der et arkiv af bøger, film og billeder tilhørende ejerne. Det er disse skatte, der gør kassen til en mystisk sikker. Ud over arkivet indeholder lydstyrken også et badeværelse og et vaskerum.

Bygget med rå stålvægge og sorte masker, indeholder boksen også metalhylder og recesser, der øger sin stærke industrielle appel og imponerende udseende. Udover at tjene som en skal til rummene inde, fungerer den også som en divider.

På hver side af terningen er der en anden funktion. Opholdsstue, arbejdsstue, køkken og spisestue samt læse- og soveområder er alle organiseret rundt om denne metalkasse og forbliver adskilt, mens de er en del af samme åbne grundplan.

Bortset fra denne store metal-kube imponerer hjemmet også gennem funktioner som smukke Shoji-skærme, der skjuler soveområdet, massive egetræshylder, sorte askeskærme og interessante farver som stålblå eller mørk olivengrøn.

Shoji-skærmene var skræddersyet til at matche vinduernes mønster for at opnå et sammenhængende og ensartet udseende gennem rummene. Materialerne og møblerne blev inspireret af ejerens rejse og familiehistorie, og de definerer nu et nyt kapitel i deres liv.

Selv om farvepaletten er enkel og neutral er hovedsagelig sammensat af grays, hvide og sorte, er rummet dekoreret med uventede teksturer og interessante kombinationer af materialer, og det gør hver enkelt funktion til en egen karakter og skiller sig ud på en unik måde.

Balance og harmoni definerer dette lagerhus. Dens historie er næsten fuldstændig glemt, vinduerne er den eneste detalje, der giver det et fodfæste i fortiden og forankrer det til en lang tid væk.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar