Varm og venlig Kram Lounge Sofa af Leif.designpark

Mennesker er følsomme mennesker og elsker at udtrykke deres følelser gennem gester og andre måder i forbindelse med deres kropssprog. De kan godt lide at vise deres kærlighed og den måde, de bryr sig om de andre. Kys, krammer, kærtegn er måder at vise os vores kærlighed til de andre. Der er stadig personer, der ikke er så begejstret for at vise deres følelser, og de er koldere og fjernere end de andre, der er meget venligere og mere åbne. De udtrykker ikke deres følelser for nemt foran de andre og kan lide at være meget diskrete. De foretrækker at vælge et objekt eller noget andet for at hjælpe dem med at udtrykke deres følelser.

MoreINSPIRATION
  • Den moderne og venlige Sid sofa fra Piure
  • Elegant og afslappende 128 Lounge stol fra De La Espada
  • Raven Ultra-Light Sofa

Hvis du vil føle en venlig kram fra et behageligt møbel, så vil du helt sikkert vælge Hug Lounge Sofa designet af Leif.designpark. Det er en moderne sofa, der tager form af stor omfavnelse. Her vil du føle dig komfortabel og flot som en varm omfavnelse af din elskede person.

De, der er interesseret i et så venligt møbel, skal vide, at Hug Lounge Sofa er tilgængelig i forskellige nuancer og stoffer. Du kan vælge mellem solid amerikansk sort valnød eller amerikansk hvid eg. Dens generøse dimensioner af w.38 4/7 "x d.30 1/3" x h.29 7/8 "og sædehøjde: 16 4/7" gør din plads mere komfortabel og behagelig. Det moderne design og Venlig form vil gøre af Hug Lounge Sofa skabe et attraktivt og behageligt sted, hvor du kan hvile eller nyde nogle dejlige afslappende øjeblikke foran dit tv eller tale med dine venner.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar