Lille hus med et bølget tag og smuk udsigt over bugten

Beliggende 550 meter over havets overflade, gør dette lille hus det meste af dets beliggenhed og især udsigten. Huset blev faktisk ikke bygget fra bunden. Det er faktisk en genopbygning af et eksisterende efterårssted i 1991. Det nye design er meget enkelt og lydhør over for omgivelserne, udsigten og placeringen generelt. Transformationen blev afsluttet i 2016 af Terry og Terry Architecture.

Klienterne ønskede deres nye hus i Oakland at have en åben grundplan og en forbindelse til bugten og haven. Arkitekterne gik videre og gav dem den smukkeste indendørs udendørs forbindelse. De levende, spisestue- og køkkenområder er alle forbundet og danner et åbent planområde, der er forbundet med denne smukke terrasse, der føles meget som en naturlig udvidelse af boligarealet.

Taget strækker sig udad på en måde, der ligner en trille. På den måde beskytter det indvendige rum fra direkte sollys, og det gør også terrassen til et behageligt kigeldække, hvorfra bugten og omgivelserne kan beundres i deres fulde glans.

MoreINSPIRATION
  • Et hus med udsigt over en canyon og et tag der efterligner bjergene
  • Smukt hus med Gabion vægge, træ skydedøre og havudsigt
  • Cliff House formet af Ragged Site og de fantastiske udsigt

Det bølgede loft er et af de mest bemærkelsesværdige designelementer i huset. Det er en detalje, der gør stuerne meget varme, indbydende og hyggelige på trods af deres åbenhed. Alt i alt en perfekt balance mellem udseende, funktion og komfort.

Terrassen er indrammet af et overhæng, som også ombrydes rundt om siderne. Det er et beskyttet og åbent rum med gennemsigtige glasskinner, som giver fuldstændig uhindret udsigt over landskabet og omgivelserne indefra i huset. Huset åbner også ud til en have. En specialbygget betonplanter fungerer som en skillevæg mellem huset og haven men også som et dekorativt element og som en bænk.

Det er indlysende, at synspunkterne var det vigtigste element, der formede dette hus og ikke kun på grund af den sømløse indendørs udendørs forbindelse, men også på grund af den måde, som værelserne er fordelt omkring huset og orienteret, så de er beskyttet mod vinden og sol men stadig i stand til at fange den skønhed, der ligger uden for stedet. Selv badeværelset er designet på denne måde. Det har et stort vindue samt et stort spejl, der afspejler den smukke udsigt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar