10 måder at erobre din kreative blok til hjemme design

Det er mere end lidt skræmmende at begynde at dekorere et hjem, uanset hvor stort eller lille det er. Her hjælper vi dig med at komme i gang. Billedkilde: Wheeler Kearns

Har du tomme vægge? Sidder fast i en dekorationsrør? Vi har alle været der, lytter til ekkotrummen gennem tomme haller, undrer os, Hvor på jorden fylder jeg dette rum og hvor gør jegbegynde?

Det er mere end lidt skræmmende at begynde at dekorere et hjem, uanset hvor stort eller lille det er. Vi ønsker at gøre det rigtigt, og vi har et budget, der ikke giver plads til dyre fejl, så vi skal gøre det rigtigt første gang, men hvordan?

Her er ti måder at træde op på, hoppe ind og erobre hjemdesignerens kreative blokhoved på:

Her er ti måder at træde op, springe ind og erobre hjemdesigners kreative blokhoved på. Billedkilde: Nance Construction

1) Gå på Home Tours

Hvilken bedre måde at lære, hvad du kan lide (og ikke lide) end at se på, hvordan andre gør det? Med sommersæsonen på os åbner ejendomsmæglerne dørene til alle deres fortegnelser, og byder alle ind til at kigge.

Selvom du ikke er på markedet for et nyt hjem, overveje at gå gennem nogle åbne huse i kvarterer du beundrer. Bemærk hvordan hjemmet er iscenesat, de farver, de vælger, og måden møblerne er placeret på. Hvis der er noget du beundrer, måske tag et billede, så du kan efterligne det i dit eget hjem.

Hvilken bedre måde at lære, hvad du kan lide (og ikke lide) end at se på, hvordan andre gør det? Billedkilde: Franklin Associates

2) Pin til dine fingre Hurt

Måske føler du ubehageligt at gå gennem en flok åbne huse - især hvis du ikke er på markedet for et nyt hjem. Sites som Pinterest og Freshome er den næstbedste løsning.

Opret tavler på disse websteder og saml billeder af alle husholdningsartikler og design, der fanger dit øje. Husk, du er i læringsfasen. Formålet med al denne browsing og pinning er at lære, hvad dit øje er tiltrukket af. Det er vigtigt, at du bliver bekendt med din egen unikke stil, før du begynder at dekorere.

Det er vigtigt, at du bliver bekendt med din egen unikke stil, før du begynder at dekorere. Billedkilde: Nedenfor Magid Construction

3) Window Shop og Browse, men ikke køb

Ja, mere udseende, men som vi sagde, er det bedre at se og blive bekendt med det, du virkelig elsker, før du køber. Decorator showrooms er gode kilder til browsing high-end møbler og housewares.

Disse showrooms er normalt udsmykket i alle de nyeste og største designtendenser, der viser dig en bred vifte af indretningsstile, så du kan grave til dem, der taler til, hvem du er. De ting du kan lide kan overraske dig. Du kan opdage en stil, du aldrig engang vidste du havde. Stop dig selv ved at købe ved første øjekast, fordi næste afsnit nedenfor fortæller dig, hvordan du får disse showroom designs til bargain priser.

Decorator showrooms er gode kilder til browsing high-end møbler og housewares. Billedkilde: Look 2 Home

4) Leje en designer

Der er en myte, at kun velhavende mennesker har råd til at ansætte en indretningsarkitekt. Dette er usande - alle kan ansætte en designer. Uanset dit budget er der en indretningsarkitekt eller dekoratør derude, der kan imødekomme dine behov - selv om det kun er et lille indledende job at vælge farvefarver til dit hjem. Du skal bare gøre din forskning først.

Her er den anden store fordel ved at ansætte en designer: de kan få dig alle de showroom stykker til en rabat. Designer showrooms tilbyder normalt en designers rabat på op til 40-50%.

Uanset dit budget er der en indretningsarkitekt eller dekoratør derude, der kan imødekomme dine behov. Billedkilde: Ron Blunt

5) Spørg en ven

Har du en ven, hvis smag du beundrer? Hvis der er nogen, du ved, som synes at have en naturlig karakter for design, så spørg dem om råd. Måske bede dem om at ledsage dig på en shoppingtur, men husk at få hvad du kan lide, køb ikke noget, bare fordi en anden presser dig til at lide det.

Måske har du et værelse i dit hjem, som du vil revurdere, hvis det er tilfældet, så spørg din ven om at komme over og hjælpe dig med at redigere værelset. Tag alt ud som ikke virker i rummet og vurder hvad der er tilbage. Spørg dig nu, hvad rummet mangler-farve? puder? et cool stykke kunst? dramatiske gardiner? Dette giver dig en ide om hvor man skal begynde og hvad man skal kigge efter, når man handler eller surfer.

Hvis der er nogen, du ved, som synes at have en naturlig karakter for design, så spørg dem om råd. Billedkilde: Board og Vellum

6) Mal farveprøver

At vælge maling er altid en vanskelig virksomhed, der sjældent gøres rigtigt første gang. Selvfølgelig hjælper malingprøver meget, men der er måder at lære om farve og hvordan det virker i dit rum uden at svinge dine vægge i blokke af tilfældige farver.

Freshome tilbyder mange informative artikler om farve teori, der hjælper dig med at vælge den rigtige farve første gang. Her er blot nogle få af vores nyttige artikler. Læs disse, før du går til malingforretningen for at blive et farverigt designprojekt: Lær om farveteori og farvehjulet, 10 ting at vide, før du male, hvordan farve påvirker dit humør. Eller i stedet for maling, prøv vægpapir (de samme farve teorier gælder for papir.)

Der er måder at lære om farve og hvordan det virker i dit rum uden at svinge dine vægge i blokke af tilfældige farver. Billedkilde: Cook Architectural

7) Brug et virtuelt værelse

Teknologien er fantastisk, er det ikke? Der ser ud til at være en app til alt, og nu er der mange apps og online design programmer til at hjælpe dine design valg.

Her har vi fremhævet 10 gratis virtuelle rumdesignere til at hjælpe dig med at navigere i overflod af online muligheder. Mashable har også lavet en liste over 6 hjem design apps. Gennemse alle disse online muligheder for at finde ud af, hvilke der opfylder dine personlige behov. Uanset om det er så enkelt som at vælge farvefarve eller så kompliceret som at ombygge et køkken - disse værktøjer tilbyder hjælp til det hele.

Der er mange apps og online design programmer til at hjælpe dine design valg. Billedkilde: Arthur Rutenberg

8) Eksperiment

Der er noget at sige om at lave fejl - undertiden er fejl den bedste vej til at lære. Nogle gange er det, hvad der kræves for at få det til at forsøge at opdage noget, der stadig er forkert, og derefter forsøge igen, indtil du får det rigtigt.

Afhængigt af omfanget af dit designprojekt kan det blive dyrt, og det kan teste din tålmodighed. Men for dem med en eventyrlig ånd; dem, der er villige til at lave et par fejl undervejs, kan det være et godt eksperiment at finde ud af, hvad dit design sans virkelig er. Så fortsæt og mal dine vægge, der dristige rødt. Du kan opdage din nye favoritfarve, eller måske vil du lave en episk fejl og lære aldrig at gøre den fejl igen.

Forsøg at opdage, hvad dit design følelse virkelig er. Billedkilde: Phi Home Design

9) Se til din kultur og lidenskaber

Et hjem skal afspejle sin ejer. Når alt kommer til alt investerer vi ikke alle vores hørte fortjente penge ind i vores hjem for at efterligne en anden, gør vi?

For at et hjem virkelig skal tale med hvem du er, bør det afspejle din kultur og lidenskaber. Er din forfædre skotske? Måske skal dit hjem have en hule udsmeltet i plaids, der afspejler din tartan. Elsker du havet? Nå skal dit hjem ekko stranden med lyse sommerhusfarver eller krukker af havglas. I det væsentlige skal dit hjem afspejle, hvem du er. Design det på en måde, der fortæller besøgende hvor du kommer fra og hvad du elsker.

For at et hjem virkelig skal tale med hvem du er, bør det afspejle din kultur og lidenskaber. Billedkilde: Moderne Husarkitekter

10) Bare gør det

Som det berømte Nike-mærke siger, skal du bare gøre det. Der er ingen bedre måde at komme ud af en rusk end at bare gå videre og gøre noget. Arbejde mod et mål uden en bestemt ende i syne kan være spændende. Og til tider slutter resultatet langt over din fantasi.

Et værelse design er svingende. Du kan ikke designe et værelse natten over og få alle stykker perfekt placeret. Det tager tid og tilpasning for at få det rigtigt, så bare gør det og gå videre for at gøre det første designbevægelse. Slutresultatet kommer med tiden, og som du opdager din smag undervejs.

Der er ingen bedre måde at komme ud af en dekorationsrute end blot at gå videre og gøre noget. Billedkilde: Paulsen Construction

Føler du dig lidt mere kreativ nu? Du skal bare gå videre og starte dit dekorere eventyr. Det tager tid og masser af browsing at opdage dit eget unikke design smag, så sjov, nyd turen og lær af dine fejl.

Hvad får du i et kreativt designstemning?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar