Træd op dit spil, når du dekorerer med indpakningspapir

Der er altid noget rigtig spændende om at dekorere en gave med indpakningspapir. Hver gang processen er anderledes, og hver gang du finder nye måder at tilpasse gaven på, kan nye børn af indpakningspapir bruge og nye teknikker. Så det er på tide, du træder op på dit spil og gør dine gaver skiller sig ud lidt mere. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal komplicere ting.

Det er ok, hvis du ikke er fan af mønstret eller farverigt indpakningspapir. Du kan bare bruge almindeligt brunt eller hvidt papir og stadig gøre dine gaver ser søde og dejlige. Du kan bruge den teknik, der beskrives på elskedeforretninger. Tag et stykke papir, tegne omridset af det emne, du vil pakke med det, og træk derefter noget der. Det kan være en sky, et hjerte eller en anden simpel form. Skær rundt på kanten af ​​halvdelen af ​​tegningen og fold den over den anden side. Så når du pakker gaven, kan du placere et stykke farvet papir under den del, og det vil se rigtig godt ud.

Hvis du ikke kan lide nogen af ​​de designmuligheder, der er til rådighed til indpakningspapir i butikker, skal du lave din egen. Du kan designe dit eget mønster eller design og derefter udskrive det på hvidt papir. Brug den til at dekorere gaven og derefter lave en løs bue ved hjælp af bånd, snor eller lignende. Tjek meritzalisa for lidt inspiration med det.

Nogle gange er der mindre, og en type indpakningspapir, der er almindeligt eller har et simpelt mønster, som f.eks. Sort / hvide striber kan vise sig at være et meget smukt og elegant valg end nogen anden version. Faktisk kan en sort og hvid gave blive dekoreret med en halvgennemsigtig bue i en blød pastellfarve, og det ville se fantastisk ut. {fundet på guldstandardworkshop}

MoreINSPIRATION
  • Gør Holiday Gaver Ekstra Special med DIY Wrapping Paper
  • 5 forskellige måder at bruge julemballage på
  • 11 Søde Gaveindpakning Idéer til Valentinsdag

En anden chic indstilling, der også bruger den tidløse sort / hvide combo til at se vidunderligt, findes på guldstandardworkshop. De specklede prikker, der vises her, ser rigtig flot ud på grund af deres subtile mangler. Du kan nemt oprette dette design selv ved hjælp af en sort markør og noget hvidt papir. Når du er færdig med at udsmykke gaven, skal du tilføje finish: nogle pom-pom trimme i frisk farve.

For et boho-chic udseende, prøv den ide, der tilbydes på tikkido. Du skal bruge et par ting som indpakningspapir med blomsterkonstruktion, blonder, læderstrimler, fjer og nogle filt og silke blomster. Først skal du pakke gaven og så kan du have det sjovt med alt tilbehør. Lav en fletning ud af tynde læderstrimler og binde også en smule tynd blonde rundt om gaven. Derefter tilføjes fjer og silke blomster.

Du kan gøre dine gaver virkelig pop med smukke blomster toppers. For at gøre et sådant tilbehør skal du have rund og glat styrofoam, faux blomsterstængler, saks, lim, en tynd spyd og en håndværksskum børste. Skub blomsternes stængler ind i styrofoammen og brug forskellige højder for at give toppen en god form. Dæk hele stykket med faux blomster. Placer det oven på den indpakket gave. {fundet på mollymell}.

Og da blomster kan være så dejlige og søde, lad os også se, hvordan du kan lave en mælkebøtte dekoration ved hjælp af en styrofoam bold, q-tips og et halm. Dybest set klipper du kun q-tipene til den ønskede størrelse, og du sætter dem ind i styrofoamballen. Du tilføjer derefter halmen. Det er virkelig simpelt og virkelig sødt og muntert. Tjek den fulde tutorial på elskedeforretninger.

Der er mange måder, hvorpå du kan lave dit eget indpakningspapir. For eksempel kan du bruge citroner eller limer og akrylmaling for at få et design svarende til det på honeycrispca. Afhængigt af hvilken type papir du bruger som base, kan designet variere. Sådan gør du det: Skiv en citron i halvt og lad det tørre i et par timer. Skær et stort stykke papir ud, læg lidt maling på citronens kødside og stempler derefter papiret med det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar