10 måder at kreativt tilføje opbevaring til dit badeværelse

Der er altid så meget, du skal opbevare på badeværelset, og der er sjældent plads til alt derinde. Vi forsøger at sætte alt under vasken eller i det lille kabinet på væggen, men det slutter meget ret hver gang. Lad os vise dig et par kreative måder, hvorpå du kan tilføje opbevaring til dit badeværelse, mens du undgår at få et rodret værelse.

1. En vinduesboks-stil vægarmatur.

Bestil på toiletpapir og håndklæder og opbevar dem, hvor de let kan nås. En kreativ ide er at sætte en vinduesramme på en af ​​væggene, måske over toiletbeholderen.

2. Væghylder.

Du kan enten opbygge et brugerdefineret vægskab til dit badeværelse eller måske finde en i en butik, der har den rigtige form og størrelse. Åbne hylder er fremragende til opbevaring af ting som håndklæder og badeværelsesbehov. Du tager bare fat i dem uden at skulle åbne og lukke døre med dine våde hænder.

3. Lange, lodrette skabe.

Måske er der ikke nok plads på badeværelset til et stort vandret skab, men en slank lodret bør passe let, selv i små badeværelser. Du kan gemme det i en krog, bag døren og hvor som helst der er lidt ledig plads.

4. Over døren.

Har du nogensinde kigget op til det tomme rum over din badeværelsesdør? Det ville være en skam at spilde det, når du virkelig kunne bruge en ekstra hylde til opbevaring af ekstra toiletpapir og andre ting.

5. Skjulte hylder.

MoreINSPIRATION
  • Håndklæder Opbevaring - 24 ideer til at spire op på dit badeværelse
  • Sådan passer du mest op til et lille badeværelse
  • 5 Great Bath Storage Ideer

Måske har du et af disse badeværelser med et ulige layout og akavede kroge på toilettet eller ved karret. Se ikke på det som ubelejligt. Brug denne sprække til at tilføje noget praktisk opbevaringsplads til dine håndklæder eller toiletpapir eller alle de ting du normalt gemmer ved karret.

6. En krog ved karret.

Nogle badekar er lidt mindre end bredden af ​​dit badeværelse, og der er lidt plads tilbage på den ene side. Spild ikke det rum og tilføj nogle brugerdefinerede åbne hylder. De kan være små, men de er perfekte til opbevaring af rullede håndklæder.

7. Et genoprettet kabinet.

Det er muligt at have et gammelt kabinet, du ikke længere har brug for i din stue, så hvad med at genanvende det som badeværelseopbevaring? Hvis det har et rustikt design, så er det endnu bedre. Det vil tilføje karakter og charme til værelset.

8. Uddrag lodret opbevaring.

Kender du de pull-put lodrette hylder du har i køkkenet til opbevaring af ting som olivenolie og krydderier? Få en til badeværelset også og brug den til shampoo flasker, toiletpapir og alle andre ting.

9. Vægmonterede kasser.

Find nogle tomme trækasser og monter dem på badeværelsesmure. De vil lave fremragende opbevaring cubbies til dine flydende sæbe flasker, balsam og alle de andre grundlæggende ting.

10. Hjørneopbevaring.

Hvert badeværelse har mindst et tomt hjørne, der er stort set spildt plads. Du kan få mest muligt ud af dine hjørner med klare opbevaringsenheder, der omfatter åbne hylder, udtræksopbevaring og alt andet du vil have.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar