Hvor forskellige typer gulvbelægning kan påvirke udseendet af dit køkken

Blandt de mange måder, hvorpå du kan forbedre udseendet af dit køkken er også gulvtype og stil. Lad gulvet skille sig ud, matche det til vægge eller kabinettet eller holde det behageligt og elegant. Mulighederne er mange.

Checkerede gulve har eksisteret i alle aldre. De er dristige endnu enkle, og stilen kan tilpasses til de materialer, teksturer og farver, du vælger at bruge. Den sort / hvide kombination er ekstremt alsidig og ideel til moderne men også traditionelle køkkener.

Trækulvfliserne hjælper jorden med køkkenet. Rummets farvepalet har hvid som hovedskygge, der bruges på vægge, kabinet og bordplader. Der var brug for en mørkere accentfarve her for at genoprette balancen og holde indretningen moderne.

Dette moderne køkken har genanvendte tømmergulve. Træet kom fra en gammel laden og blev renoveret og plejede at tilbyde køkkenet en indbydende og afslappet atmosfære. Træet opvarmer stemningen og supplerer den hvide indretning.

Gulvet i dette tilfælde er en blanding af brede planke fyr og tynde plank ahorn boards. De blev malet med mange farver gennem årene, den nuværende foretrukne nuance er grøn, en farve, der gør det muligt for køkkenet at bevare sit rustikke udseende, men giver det også et levende, moderne twist.

MoreINSPIRATION
  • Hvad er det bedste gulv til et køkken?
  • Kend om hårdttræ gulve og dens typer
  • Nyttige tips til valg af køkkengulve

Fliser betragtes som praktiske i køkkenet. De gør rengøring let og holder pladsen skarp og funktionel. I tilfælde af en åben grundplan er køkkenfliserne i kontrast til træets stueetage, og det hjælper også med at afgrænse mellemrummet.

Der er mange forskellige typer af fliser designet til at efterligne andre materialer som sten eller træ. I dette tilfælde var køkkengulvene beregnet til at supplere rustfrit stål accenter, men også at bringe en subtil kontrast i form af finish og materiale samtidig med at det industrielle udseende bevares.

En anden interessant mulighed er at have mursten til køkkenet. Det er en funktion, der vil tilføje en rustik atmosfære til rummet, og det kan suppleres med udsatte træbjælker. Det overordnede traditionelle design, der vælges her, byder alle disse detaljer velkommen.

Dette er porcelæn fliser gulvbelægning med en uglaseret finish. Det var et skræddersyet projekt, der gjorde det muligt for ejerne at vælge denne smukke mosaik og skabe det dejlige blomstermønster. Det giver køkkenet en chic vibe, og det er et design der kan tilpasse sig forskellige stilarter.

Hvis du vil have køkkenet til at omfatte naturlige accenter og materialer, overveje gulvbelægning. På en måde gør rummet følelsen mere indbydende og hyggeligt, men samtidig giver den også et udendørsmæssigt udseende. Det kan fungere godt for rustikke, industrielle eller moderne designs.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar