Praktiske måder at reducere rod i dit hjem

Holde huset rent og fri for rod er ikke en let opgave, uanset hvor stor eller lille eller stilfuldt dit hjem er. På et tidspunkt begynder tøj at stakke op på stolen, magasiner på sofabordet og skraldespanden op på skrivebordet. Følg disse tips for at gøre tingene lettere for alle.

Separat opbevaring til post og dokumenter.

Når du får mailen, skal du ikke bare smide den på bordet. Udpeg en separat skuffe til disse slags ting eller få et mailstativ og installer det på indgangen. På denne måde vil du altid vide, hvor du skal finde dokumenterne, og de vil blive organiseret.

Gå papirløs.

Disse dage betaler næsten alle deres regninger online, så der er ingen brug for stadig at modtage de gammeldags regninger. Mindre mail betyder mindre rod i huset. Kør ideen af ​​de andre familiemedlemmer. Det er praktisk og også grønt.

Sæt sæsonbetonede emner på de højere hylder.

Dette er en af ​​de grundlæggende ting, du skal vide, når du organiserer dit lager. Sæsonbestemte varer som jul og halloween dekorationer skal altid gå på de højere hylder, mens de ting, du bruger dagligt, skal være inden for rækkevidde.

Sæt kasser i alle værelser.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan slippe af med Clutter i hjemmet
  • 6 tips til at holde dit hjem organiseret i det nye år
  • Sådan afbryder du dit hjem værelse ved værelse

Ville du ikke være enig i, at hvis du havde en skraldespand i soveværelset eller hjemmekontoret, ville værelset være renere? Så, bortset fra beholderne i køkkenet, sæt en i hvert andet rum, herunder badeværelset, soveværelset mv. De ser ikke godt ud, men du kan finde måder at gemme dem på.

Grupper objekter.

En måde at holde et værelse rent og organiseret er at arrangere varer i samlinger. For eksempel, hvis du har dekorative stearinlys, sæt dem alle på ét sted. Mantelen ville være et godt valg. Organiser emner efter farve eller tema. Adskille sommerens varer fra dem, du bruger om vinteren.

Bliv ikke knyttet til personlige genstande.

Mange mennesker holder op med at samle tøj, sko og tilbehør, og de hælder bare op i skabet. Bliv ikke knyttet til dem og smid de gamle og dem, du faktisk ikke bærer. Gør det en vane at donere regelmæssigt. På denne måde holder du dit skab organiseret, og du har et motiv til at shoppe oftere.

Gør rengøring en daglig ting.

Hvis du rydder op hver dag, bare for at opretholde huset organiseret, så støv, rod og skrald vil ikke bunke op og rengøring vil ikke virke som sådan en frygtelig ting. Det er lettere at tilbringe et par minutter hver dag, straitening op end en hel dag hver uge.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar