Weekend House I Main Residence's Back Garden

Det første du skal vide om dette weekend hus er det er har en interessant placering - lige bag kundens hovedbolig. Ejeren bor i en lille landsby kaldet Nosice, men arbejder i Bratislava, så en weekend pendler til et fjerntliggende tilbagetog ville betyde mere travlhed end afslapning for ham og familien. Efter at have taget hensyn til alle muligheder, er arkitekterne i Bratislava-baserede studie Pokorny Architekti kom til en aftale med deres klient for at opbygge strukturen på denne smukke beliggenhed med udsigt over Javorniky Mountains. Basere designet på ejerens vage anmodning om en "Slovakisk traditionelt træhus et eller andet sted i bjergene i det centrale Slovakiet", Arkitekterne færdig med at bygge to-årige weekend tilbagetog sidste år, i 2011, og resultatet er fabelagtig.

Spredt over 1400 kvadratfod komplimenterer det varme træinteriør omgivelserne. En central dobbelt højde levende zone med en komfur med en flise backsplash fungerer som kernen i huset, så klienten kan se den samlede familie fra soveværelset og trappen. Lige ved siden af ​​dette sociale rum tillod en åben grundplan spisepladsen til at være en del af det underholdende underholdningsområde. Strukturets asymmetriske form ser utroligt udsmykket med et overdækket atrium og brugen af ​​lagdelte og isolerede træpaneler - furu på ydersiden og lærkplader på indersiden - gør weekendhuset meget til en del af omgivelserne. Og da ingen tilbagetrækninger skal være uden, holder saunaen og boblebadet ejerne lykkelige og afslappede, mens udendørs grillen understreger de underholdende og madlavningsaktiviteter.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar