Weekendhus beliggende ved en flod i Chiba, Japan

Denne smukke og moderne arkitektur findes i Chiba, Japan. Det var et projekt designet af Keiji Ashizawa Design med Keiji Ashizawa, Lie Honjo, Silvia TasaniÅ og konstruktionsingeniør ÅFASA Akira Suzuki. Bygningen blev afsluttet i 2007. Resultatet var et smukt weekendhus beliggende ved en flodbredde. I betragtning af placeringen har arkitekterne, der arbejder ved projektet, en genial idé. De har gjort den del af huset, der kommer ud af slottet, ligne et skib.

Huset er funktionelt opdelt i to volumener. En af dem er til private områder, og det omfatter soveværelse og et børns værelse, mens det andet består af et køkken og en stue. Mellem de to bind er der et udvendigt dæk, der ofte bruges som udendørs spiseplads. Parallelt med floden, på den øverste del er der badeværelset og gæstehuset.

MoreINSPIRATION
  • En fire sæsoner japansk bolig
  • En moderne weekendretur i New York, der tager størst mulig fordel af dens beliggenhed
  • Moderne weekendfamiliehus i Spanien af ​​M2arquitectura SCP

Da huset blev designet parallelt med floden, betyder det, at værelset på den pågældende del kan nyde den smukke flodudsigt. De andre er lige så heldige, da der på den anden side er en smuk skov. De store vinduer og glasvægge og døre øger yderligere effekten af ​​omgivelserne på indbyggerne. Som et weekendhus er lokationen blevet velvalgt. Det er et roligt område med smukt landskab og inspirerende udsigt. {Fundet på archdaily og billeder af Daici Ano}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar