West Elm og Steelcase Partner for bedre arbejdsområder

West Elm og Steelcase har meddelt et partnerskab for at udvikle nye former for arbejdsområder. Billede: Steelcase

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

West Elm har længe været et go-to-choice for alle, der foretrækker en moderne æstetik. Du kan finde sine møbler og tekstiler i boliger over hele landet. Men det er ikke afregner for at gøre sit mærke på boligområdet. Det skubber nu ind i det kommercielle rum gennem et nyt partnerskab med Steelcase.

Steelcase har hjulpet virksomheder med at opbygge meget funktionelle, meget smukke kontorer i over et århundrede. Det blev startet som producent af metal kontormøbler. I dag har den udvidet sine tilbud til at omfatte en bred portefølje af arkitektur, møbler og teknologi produkter og tjenester. Og det gør alt dette med bæredygtighed i tankerne.

Som to fremtrædende ledere på deres respektive områder er et partnerskab mellem West Elm og Steelcase fornuftigt. Gennem det håber de at hjælpe den moderne arbejdsplads også med mening. Ikke mere livløse kabiner og strenge hav af skriveborde. Ved at samarbejde kan disse to partnere læne sig på Steelcoms kendskab til bygningskvalitetskontorerne, samtidig med at West Elms boligfelt integreres. Resultatet er arbejdspladser, der minder om fængsler og mere som hjem.

West Elm har få års erfaring i at arbejde med kontormøbler. Billede: West Elm Workspace

West Elm og Steelcase står op for trivsel på arbejdspladsen

West Elm har siden 2015 udviklet kontormøbler til kontormøbler, og der er siden set vækst i dette område. Virksomheden tillægger denne vækst til "engagement i tre nøgleværdier, der informerer [dens] design: trivsel, beboelsesinspiration og valg." Hvem ville ikke arbejde på et kontor, der holder din mental sundhed og komfort i spidsen? Ifølge begge virksomheder er det hele punktet i dette samarbejde.

"Steelcase og West Elm deler en etos for at forbedre det fysiske, kognitive og følelsesmæssige velbefindende hos mennesker på arbejdspladsen," siger Allan Smith, Steelcoms VP for Global Marketing. "Sammen søger vi at hjælpe organisationer med at skabe inspirerende, højtydende arbejdspladser, hvor folk kan være stærkt engagerede og gøre deres bedste arbejde."

West Elms kontormøbler bringer en behagelig og indbydende følelse til arbejdspladsen. Billede: West Elm Workspace

Fremtidens kontor

Den moderne arbejdsplads har ændret sig i årevis. Virksomheder har jaget efter måder at maksimere deres firkantede optagelser samtidig med at skabe rum der tiltrækker top talent og motivere dem til at gøre deres bedste arbejde. Samtidig har dagens arbejdsstyrke krævet større fleksibilitet. På tværs af landet har virksomhederne skiftet kabinetter til åbne grundplaner og konferenceborde til bordtennisbord. Dagens kontormøbler kan ikke bare være funktionelle; det skal også være sjovt, komfortabelt og alsidigt.

Det er derfor fornuftigt for en leder i kontorsdesign (som Steelcase) at se til en leder i boligindretning (som West Elm). Ved at spejle det, vi elsker om vores hjem på vores arbejdspladser, kan vi bare forelske os i, hvor vi arbejder også. Og medarbejdere, der kan lide, hvor de arbejder, er mere tilbøjelige til at komme til tiden, være kreativt stimulerede og holde deres positioner på lang sigt. Kort sagt, at investere i produkterne i dette nye Steelcase og West Elm partnerskab kunne hjælpe virksomheder med at holde omsætningen nede og bygge deres bedste hold.

West Elm og Steelcase arbejder for at få kontorer til at føle sig mere som hjemme. Billede: Steelcase

Hvis du vil lære mere om den produktlinje, der vil være tilgængelig som følge af dette partnerskab, kan du tilmelde dig her. Steelcase lovende mere information i sommer.

Hvad synes du? Ville du blive trukket til arbejde for et firma, fordi det havde et attraktivt, fleksibelt kontor?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar