5 måder, hvor du kan lydbevis dit hjem

Efter en lang og travl dag på arbejdspladsen er alt hvad du vil gøre, gå hjem og slappe af, få lidt fred og ro. Nå, held og lykke med det. Medmindre du bor i et roligt og roligt område omgivet af træer og hvad ikke, vil du have en hård tid. Men rolig, fordi der er løsninger. Du kan selvfølgelig lydisolere dit hjem.

Isolere væggene og loftet.

Overvej at isolere dine vægge og lofter for at reducere den støj, der kommer ind. Dette er noget du helst bør gøre i begyndelsen, før du begynder at tilføje alle møbler og før du selv maler væggene. Der er flere typer isolatorer at vælge imellem, hver med deres egne egenskaber.

Weatherstrip vinduerne.

Alle dine vinduer og døre er svage led i dit forsvarlige forsvar. Lyd kan komme igennem enhver åbning, uanset hvor lille. Du bør weatherstrip alle dine vinduer for at udfylde de små huller og for at holde ud af gaden støj. Støjen kan være meget foruroligende i soveværelset, især om natten.

Få solide døre.

MoreINSPIRATION
  • Elizabeth II - The Resort House med fremragende akustisk isolering
  • 5 måder at holde dit hjem køligt uden aircondition
  • 12 måder at spare penge opvarmning dit hjem

Hollow-core døre er normalt billigere end de solid-cored dem og med god grund. De giver meget lidt isolering. En fast dør vil fungere som en barriere mellem værelserne og holde al den støj, der er indeholdt. Bortset fra det, bør du også altid sørge for, at hovedet og barmhinden er forseglet ordentligt.

Brug tæpper og tæpper.

Et rum, der ikke har tæpper, tæpper og endda ingen gardiner giver lyd til at rejse frit, og dette kan tilbyde et uønsket ekko. For at reducere denne effekt og for at få rummet til at føle sig varmt og indbydende, skal du tilføje et tykt tæppe eller et tæppe, der dækker hele gulvet. Du bør helt sikkert gøre dette til soveværelset, men andre værelser kunne også bruge et hyggeligt tæppe.

Installer akustiske paneler.

Områder som musik- eller medie- / hjemmebiografrummet har brug for en lille smule ekstra isolering, hvis du vil have dem virkelig lydisolerede. I så fald kan du vælge at installere akustiske paneler. Du kan endda personliggøre dem, dekorere dem og gøre dem til værker eller kunst.Efter at have analyseret disse muligheder, hvilken tror du ville være den mest effektive og rentable for dit hjem?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar