Hvad siger dine (væg) striber om dig?

Kan der være en mere klassisk - og lige nu trendy - mønster end striber? De er overalt og med god grund. På en eller anden måde lykkes det at arbejde lige så godt i at tilføje struktur og prep til et rum, som de gør i at være modige og tør jeg sige oprørske. På en stor skala som f.eks. Vægge, uanset om de er vandrette eller lodrette eller diagonale eller på nogen anden måde, gør striber utvivlsomt en erklæring. Men hvad siger de præcist?

Lodrette, lige striber i forskellige toner af samme farve tilføjer visuel interesse, men er glade for at tage baggrunden for andre hårdere ting i dette rum. Gulv-til-loft-striberne trækker øjet op, hvilket giver import til den øverste halvdel af rummet, hvilket hjælper med at balancere den travle nedre halvdel. I et børns rum illustrerer disse striber struktur under kaoset.

Selv om en stump strimmel i sig selv er en dristig erklæring, kan den samlede effekt aftones med passende farvevalg. Tag f.eks. Badeværelsesvæggen. De kolde farver koordinerer med resten af ​​rummet og tilføjer et stænk af raffinement og et brændpunkt uden at være overbærende. (Jo tykkere striben er, desto mindre "travlt" effekten.) På et badeværelse illustrerer disse striber elegance selv i privatlivets fred.

MoreINSPIRATION
  • Stripes Lav en solid erklæring (på møbler)
  • 5 tips til brug af striber i dit hjem
  • Den stærke visuelle effekt af striber og hvordan man arbejder med den

Disse tykke kugle-hvide vandrette striber tilføjer en klassisk og preppy vibe til en stue. Accented med aqua og koral i møbler og kunst levetid og opfrisk rummet. Tilsætningen af ​​kurver (f.eks. Forfængelighed, telefon, haveafføring) og varierede udskriftsstørrelser (f.eks. Bænkpude, lampe) virker også behageligt på de dristige striber. Disse striber siger helt sikkert: "Jeg er fed og jeg er smuk!"

En vandret ombre-regnbueffekt er sikker på at henlede opmærksomheden, og denne indstilling gør netop det. Lækre og indbydende, disse striber gør et forholdsvis lille rum tilsyneladende større end livet. De er jordforbundet af hver stribe ens bredde, men generelt er dette stripede udseende helt sikkert sjovt og lidt ubekymret.

Smalle lodrette striber i modsat lys og mørk (i dette tilfælde hvid og trækul) er alle disse vægge nødt til at skille sig ud. Parret med enkle faste møbler og træfarve bliver striberne det centrale kunstværk på værelset. I et klassisk farveskema er disse striber enkle og elegante.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar