"Hvad sker der da?" Restaurant Design

Det er helt sikkert et spændende spørgsmål, som får dig til at opdage, hvad der er forbi ... Det er ikke kun et spørgsmål, det kan betragtes som et meget interessant og originalt koncept. "Hvad sker der?" Er også navnet på en eksperimentel restaurant, der har sin placering i New York. Ideen bag navnet er, at restauranten, design, menu og musik hver måned ændres fuldstændigt.

Initiativtagerne af dette projekt tilsigtede at bevise, at kreativitet og intelligens af god designer er vigtigere og kan blive til et stort arbejde og ikke have mange penge. Det er umuligt at ikke lide denne oprindelige ide, især når resultatet er en succes. Der er gridene på lofterne, de håndlavede genstande, fuglmotivet, skovtemaet, de miniature landsacpes af planter og fugle, der gør alt til en nyt design, der tilsyneladende er et "play with scale".

MoreINSPIRATION
  • Restaurant Indretningsdesign på WT Hotel Italien
  • Farma Kreaton Restaurant Indretningsdesign
  • Cantina Mexicana Restaurant Indretningsdesign

Der er elementer, som får dig til at undre sig over, hvorfor du ikke tænkte på dem før; for eksempel spor af forskellige dyr overalt omkring: på gulvet, på væggene og endda på borde, de blå og grønne grids på lofterne og så videre. Du har en fornemmelse af at du er i en skov, og alt omkring synes at foreslå denne ide. Forsøg at sige, at Elle Kunnos de Voss af Metrics er indretningsvirksomheden bagved.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar