Hvad gør et hjem mere værdifuldt - 25 tips til at øge værdien inden salget

Der er visse ting, alle søger efter, når de jager. De gør et hjem mere værdifuldt og som følge heraf øger de også prisen. Nogle foretrækker, at disse ting allerede er til stede i det rum, de overvejer at købe, mens andre hellere vil gøre dem selv. Men lad os tænke på dette fra et andet perspektiv. Hvis du skulle sætte dit hjem til salg, hvad kunne du gøre for at øge prisen?

DIY projekter.

En detaljer, der ændrer hele udseendet af huset er et frisk lag maling. Giv huset en hurtig makeover. Ikke alle værelser skal males, men kun de vigtigste, som køberne lægger større vægt på.

Du vil måske også tilføje et trim. Ofte gør en enkel loftsbeklædning hele forskellen og bringer væggenes farve ud. Det er en lille detalje, og det er ikke svært at lave.

Efter maling af væggene kan du fortsætte i samme tone og også sætte friske gardiner og persienner. De er relativt billige, og når de er gamle, ser de ikke ligefrem attraktive ud.

En anden simpel ting, du selv kan gøre, er at erstatte de gamle lysafbrydere og udløbsdæksler med moderne. De kan nemt installeres, og de ser godt ud, når de er nye. Dimmer switche er en vidunderlig ide.

I de vigtigste rum i huset kunne du også erstatte lyspærerne med dem, der har mere wattage. Dette vil gøre værelserne mere lyse og de fremhæver de smukke detaljer, du har valgt til indretningen.

I køkkenet er skabet normalt det centrale punkt for opmærksomhed, så det er vigtigt, at de ser godt ud. Så giv dem en makeover. Gentag kabinetterne og skift hardware for at få dem til at se ud som ny igen.

Nu da det indre af huset ser godt ud, er det tid til også at kigge udenfor. Spruce op i gården og slippe af med grimme elementer som affald og affald. Klippe græsset, trim hedge og slippe af med ukrudtet. Du kan også plante for blomster.

En anden ting, du kunne gøre, og det har ikke at gøre med indretningen eller ydersiden er at kontrollere husets firkantede optagelser, fordi det nogle gange kan være højere end angivet i kontrakten, og dette kan øge værdien af ​​huset.

Rengøring.

Et rent hus er altid mere attraktivt. Så før du lader nogen tage et kig på dit hjem, skal du først lave en grundlæggende rengøring. Dette vil gøre huset mere attraktivt og vil give potentielle købere mulighed for at se det fuldt ud.

Før du tager vare på de små ting, bør du slippe af med roten. Eliminer eventuelle unødvendige genstande og slippe af med gamle møbler, som du alligevel ikke bruger. Hvis du ikke vil smide dem alle væk, kan du bare sætte alt i en opbevaringsenhed.

Så er det tid til en dyb rengøring. Fokuser på områder, du sjældent renser, såsom ventilationsåbningerne, bundpladerne og de små sprækker. Vask windows og glem ikke tæpper og tæpper. En potentiel køber er meget opmærksom på alle små detaljer.

Endelig, når huset er rent og skinnende, sætte du nogle duftende stearinlys bare for at slippe af med ubehagelige lugt fra rengøringsprodukter eller noget andet. Et hjem der lugter godt er straks mere attraktivt og mere indbydende.

Opgraderinger.

MoreINSPIRATION
  • Nemme måder at forberede dit hjem til salg
  • 5 måder at forbedre dit hjem, før du sælger
  • Top 6 tips til at hjælpe dig med at sælge dit hjem

Normalt betaler det sig for at lave nogle få vigtige opgraderinger i huset, før det sælges. For eksempel kan du investere i nye køkkenapparater. Dette vil gøre køkkenet mere moderne og tiltrækkende for potentielle købere.

Køkkenet kunne også bruge nye bordplader. Vælg gode materialer for at øge værdien. Bordplader er en stor investering, og potentielle købere foretrækker allerede at have taget dette i brug. På denne måde kan de fokusere på mindre ting.

En opgradering, der normalt glemmes, er gulvbelægning. Når du er vant til at bo i dit hjem, bemærker du ikke ting som de lyde dit gulv gør, når du træder på det, men en potentiel køber vil absolut være opmærksom på det. Invester i elastisk gulv for at øge værdien til hjemmet.

En anden vigtig opgradering til værelser som køkkenet og badeværelserne er VVS-inventar. De er relativt billige at erstatte, og de fortæller købere, at de ikke har noget at bekymre sig om der. Sørg for, at finish og materiale du vælger passer indretningen.

Føreren badeværelse vil sandsynligvis brug for mere end bare en ny vandhane. Hvis du virkelig vil gøre det til at se fantastisk ud, overvej at give en spa-lignende opgradering. Opgrader fliserne, brusebadet, karret og vær opmærksom på atmosfæren. hvis nogle af disse elementer stadig er i god stand kan du bare give dem en makeover.

Andre ting at overveje.

Nogle mennesker foretrækker at have et miljøvenligt hjem, så de ser efter sådanne elementer, når man jager. Et par opgraderinger kan give dit hjem mulighed for at blive inkluderet i denne kategori også. Vælg fornyelige overflader og materialer som bambus, udskift pærerne med økonomiske og pas på andre lignende detaljer.

Ud over det egentlige hus er folk ofte interesserede i en god garage også. Hvis dit hjem har en garage så kan du tilføje værdi til det ved at gøre dette rum til at se fantastisk ud. Rengør og organiser garagen og smid alt du ikke behøver.Installer nogle hylder og giv det et nyt lag maling.

Interiøret er meget vigtigt, men det ydre skal heller ikke overses. For eksempel kan have en stor forskel at have et fuldt fungerende vandingssystem til haven. Det betyder, at køberen vil spare tid og energi, og det er altid noget godt.

Et andet stort og vigtigt element er taget. Hvis taget har lækager eller ser på taske, så vil de fleste købere hellere søge noget andet. Så reducer risikoen for skader i den nærmeste fremtid ved at løse eventuelle problemer med taget. Selvfølgelig er det bedst at vælge et kvalitets tag i første omgang.

Du vil måske også overveje at opgradere vinduerne. De skal give god isolering, så kvaliteten er vigtig. Gode ​​vinduer giver dig mulighed for at spare energi og dermed øger værdien af ​​huset.

Et af de ting, folk ser efter i et hus, er lagerplads. Det er derfor dejligt at have masser af skabe og hylder i huset. Mere opbevaring betyder mere værdi. Sørg for, at skabeene fungerer fuldt ud og skjul alt, hvad du ikke ønsker, at købere skal se, når de tjekker møblerne.

Hvis dit hjem har en kælder, skal du være særlig opmærksom på det, før du lader nogen se dette rum. Først og fremmest skal kælderen være tør. Det skal også se lyst og indbydende. Så invester i god belysning og giv denne plads en grundig rengøring.

Endelig er en anden ting, du bør tage i betragtning, når du lader folk analysere dit hjem, ikke for at få det til at virke for personligt. Prøv at gemme nogle af familiefotoerne, og hvis du vil male malerierne igen, skal du vælge en neutral farve og en tidløs skygge, der vandt.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 og 23.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar