Hvad dagens første gang Homebuyer søger efter køb af deres hjem

I sidste uge, efter at have talt med Simon Fitzpatrick i Simon Fitzpatrick Exceptional Properties for at lære om, hvad den ældre generation søger efter, når de nedskæres til et mindre hjem, troede jeg, det kunne være interessant omvendt at finde ud af, hvad første gang køber kan være på udkig efter i dag. Jeg købte mit første hjem for 15 år siden, og markedet og tiderne har ændret sig meget siden da, og det ser ud til, at der er sminke fra første gang køber.

Dagens første gang er hjemme købere mere forsigtige end dem i fortiden.

Mens vores økonomi ser ud til at være godt på vej mod genopretning, og hjemsalget rent faktisk rager op og flytter hurtigt, går dagens yngre købere langsomt væk end dem, der gik forud for dem. Deres forventninger er realistiske, og de er meget mere konservative. Dagens første gang indser køberen, at dette køb er en stor investering, og på grund af dette træffer de denne beslutning meget alvorligt. De er også langt mindre flamboyante med deres køb end deres forgængere, og er realistiske i deres forventninger, idet de ved, at de sandsynligvis ikke vil få det billede til at være perfekte "drømmehus" med det samme, men er villige til at opbygge "sved egenkapital" for at skabe en.

For den bedste afkast af investeringen bør første gang købere overveje at bo i deres i 5 - 7 år, før de fortsætter.

Denne generation af homebuyers kan faktisk opdeles i to grupper. Der er en yngre gruppe; dem, der er i deres tidlige til slutningen af ​​20'erne, og den ældre gruppe, der spænder fra deres tidlige til midten af ​​30'erne. De i deres 30'ere har typisk flere penge at bruge og har råd til et lidt større eller mere opdateret hjem, da de har haft mere tid i arbejdsstyrken og har været i stand til at spare mere. Denne første gang hjem køber kan også opdeles i en anden 2 kategorier - dem, der søger at købe et hus og dem, der søger at købe en ejerlejlighed.

Condos er typisk billigere end huse og kan som følge heraf ofte ses som en mere realistisk, levedygtig mulighed. Fordi ejerlejligheder er billigere end huse, vil investeringsafkastet også være mindre. Fitzpatrick råder sine unge kunder til at blive i deres hjem i 5 - 7 år, for større indtjeningskapacitet, men mange foretrækker at blive i kun 3 - 5 år, før de vil fortsætte.

Første gang hjemme købere bør overveje deres nuværende og fremtidige behov.

Dem, der køber condos, må ikke overveje børn, mens de, der køber et hus ganske ofte, planlægger sig fremad til deres voksende familie. De søger ekstra soveværelser, typisk 3 værelses boliger, og det er vigtigt, at disse værelser er alle på samme niveau, så forældrene kan være tæt på børnene. De søger små, men håndterbare egenskaber.

De behøver ikke nødvendigvis nyt og opdateret køkken, da de er villige til at have noget arbejde udført selv, men køkkenlayout og størrelse er vigtige, da de bliver nødt til at rumme en voksende familie. Badeværelser, der er udstyret med badekar, er nødvendige (som et middel til at bade små børn). Åbne gulvplaner forbliver populære hos alle.

Denne generation ved præcis, hvad de leder efter.

Familieværelser er normalt øverst på listen over prioriteter for denne gruppe homebuyers, og den traditionelle spisestue er ikke så vigtig som den var i generationen foran dem. Værelse til at besøge forældre er også højt på deres liste over betydning. Åbninger og garager er ikke forfærdeligt vigtige, heller ikke et vaskerum på hovedniveauet. Central klimaanlæg er heller ikke øverst på listen over prioriteter.

Meget af det, der er vigtigt for de ældre generation af bjørn, der ikke har betydning for det yngre sæt. Kort sagt, det ser ud til, at den første gang hjemme køber ønsker plads og er villig til at vente på "klokker og fløjter", mens den ældre generation synes at have det modsatte.

Denne generation er meget forsigtig med en så stor investering.

Jeg spurgte Fitzpatrick om den generelle sminke af denne generation af nye købere. Han beskrev dem for at være en kræsen masse - i den forstand, at de præcist ved, hvad de leder efter. De gør en enorm mængde forskning på internettet, og alligevel har de brug for en utrolig mængde uddannelse i hjemmet købsprocessen, som kan være ret kompliceret. De skal uddannes om bedømmere, forsikring, advokater og hele realkreditprocessen.

De forstår måske mere end generationer tidligere, at dette køb faktisk er en stor aftale, og de er meget forsigtige og seriøse om denne investering. Mange købere er økonomisk klar og nogle er ikke som de synes at forstå produktet, men ikke processen. Det er ikke ualmindeligt for en første gang hjemmeforhandler at have en forælder eller en svigerforklaring involveret i købet, ofte af godkendelsesårsager.

Fitzpatrick var hurtig at fortælle mig, at disse unge boligkøbere er en taknemmelig og sjov gruppe at arbejde med. De værdsætter den uddannelse, de modtager i processen. De leder efter ejendomsmæglere, der er erfarne, men unge nok til at kunne forholde sig til dem og deres behov, såvel som at være teknisk dygtige. En følelse af tillid er af stor betydning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar