Hvad du behøver at vide, før du køber et strandhus

Det er alles drøm ... at have et hus på stranden ... for at vågne op til lyden af ​​bølgerne, der lapper mod kysten ... for at se havet, når hun ændrer nuancer hele dagen igennem årstiderne hele året. Det er alles drøm at få et sted at gå som en flugt fra den gale og travle verden vi lever i ... at have et særligt sted, hvor vores børn kan skabe de mest storslåede minder ...

Der er mange ting, men du bør vide, før du køber ind i denne form for investering. De hårde virkeligheder ved ejendomsretten til havsiden kan gøre din drømmehjem til en mareridt, hvis du ikke tager de nødvendige forholdsregler. Læs videre for at sikre, at du ved alt, hvad der er at vide, før du køber dit smukke hus på kysten. Vi ønsker ikke at rabat eller mindske dine drømme, men vi vil have, at du skal være opmærksom på alle virkeligheder.

Undersøg din placering

Hvis du ikke har brugt tid i det område, du gerne vil købe dit hus, kan det være klogt at gøre det. Lej et hjem i nærheden. Lær vejen til jorden og tal med naboerne. Er huset på en bekvem beliggenhed? Er det let at køre til fra fjerntliggende områder? Er der en lufthavn i nærheden? Er der hospitaler og gode lægefaciliteter i nærheden? Hvor tæt er den nærmeste købmand? Kan du løbe ud for hurtige ærinder, eller vil hver tur koste dig en times værd for rejsetur? Er der butikker? Museer? Restauranter? Biografer? Er det vigtigt for dig at have disse ting?

Lær at kende dine naboer

Naboer er vigtige. De vil være i stand til at hjælpe dig med at finde vej rundt. Er der børn i nærheden? Hvis du har børn, vil de sandsynligvis have venner til at lege med. Omvendt vil du heller ikke bo i et overfyldt område, hvor, hvor der findes rundt omkring i festhuse. Vi vil også fraråde dig fra at købe i fjernbetjening, svært at komme til steder. For det første appellerer fjerntliggende områder til røvere og tyve, for det andet kan de være besværlige i nødsituationer og nødtider. Som med ethvert hjem du beslutter dig for at købe, er kvarter nøglen.

Arbejde med en lokal ejendomsmægler

Hvis du kan få en anbefaling via en ven eller peer, gør du det. En ejendomsmægler vil kende ind og ud af området både i højsæsonen og i højsæsonen. Vil du bruge dette hus året rundt? I så fald vil du gerne finde ud af om virksomhederne er åbne året rundt, eller hvis bestemte steder lukker efter Labor Day (USA), som mange er tilbøjelige til at gøre i sæsonbestemte badebyområder. En god ejendomsmægler skal have alle de oplysninger, du skal bruge, herunder områdets historie og vejrmønstre.

Hvornår var den sidste store storm? Hvor meget skade har det medført? Det er vigtige fakta at finde ud af. Et lokalt bibliotek kan også hjælpe her. Du kan undersøge gamle papirer og dokumenter og se på kystlinjen for eventuelle synlige tegn på skade. Som jeg nævnte tidligere, er det altid en god idé at lære naboerne at kende, i så fald er det lige så godt som de vil udfylde dig på ting, som en ejendomsmægler måske ikke. Kommunikation er nøglen. Tal med så mange mennesker som du kan.

Indsend eksperterne. Har et hjem inspektion.

Dette er virkelig en given - eller skal være, men især i kystområderne, er hjemmeinspektion afgørende. En hjeminspektør vil lede efter alle tegn på slid, der kommer naturligt fra alder, såvel som dem der kommer på havet og hendes storme. En inspektør vil kunne fortælle om huset har oversvømmet, og om det ofte sker. Oversvømmelse farvande forårsager stor skade på elektriske systemer, fundamenter, træ og skimmel. Disse skader kan være ret alvorlige og ret dyre at reparere.

Hvis hjemmet har tegn på oversvømmelse, ville vores forslag være at gå væk fra det. Hvis man hæver hjemmet, et dyrt projekt, er det muligt at tale med landmænd og entreprenører. Mange kysthusejere hæver nu deres hjem, fordi de vil forblive hvor de er, men skal forhindre fremtidig oversvømmelse.

Lej en ingeniør eller landmåler

Få dem til at notere det højeste niveau af hav tidevand og om tidevandet er konstant højt. I så fald bør det pågældende område undgås. I USA synes vores vejr at blive mere uregelmæssigt og mere alvorligt og synes ikke at vise tegn på beroligende ned. En geologisk inspektør, landmåler eller ingeniør skal kunne kontrollere stabiliteten af ​​kysten og jorden omkring ved at tjekke for erosion og undersøge tidevand og stormstød.

Vi er nødt til at være forberedt på det værste, og det begynder at vælge en god og sikker placering til dit strandhjem. Kig efter grønne omgivelser omkring dit hjem. Hvis der er masser af træer og masser af græs, er det faktisk et godt tegn, da det betyder, at der er god dræning. Køber pas på, dog. Kontroller græsset på ejendommen. Er de alt for mættede? Er de nye? En nyligt placeret græsplæne kunne hæve røde flag. Hvad kan den nuværende boligejer forsøge at dække?

Overvej strand-front vs off-beach ejendom.

Skal dit strandhus sidde direkte på vandet? Kan det være et par blokke væk fra vandet? Årsager til at overveje et hjem, der ligger væk lidt fra stranden er mange. Først og fremmest er prisen. Du betaler højeste dollar til et hjem, der har udsigt over havnen, mens et hus, der er tilbagelagt lidt, vil koste mindre. Du er tilbøjelig til at få mere hus og mere ejendom for pengene også. Har du unge børn eller en voksende eller en stor familie?

Har du brug for ekstra soveværelser og ekstra boligareal samt et værelse til udendørs ophold på din ejendom? En strandfront hjem vil absolut sætte pris på hurtigere, men det er også mere tilbøjelige til at lide vejrrelaterede og stormrelaterede skader. En strandfront ejendom kan også være dyrere at forsikre.

Køb hvad du har råd til

Som med ethvert hjem, du vil holde fast i dine midler. Mød med økonomiske eksperter for at lære ind og ud af at købe en anden ejendom eller strand ejendom. Er der visse retningslinjer, der skal overholdes? Er det en økonomisk beslutning, der giver mening? Ud over indkøbsomkostninger, skatter og forsikringer kræver havnefrontejendomme meget mere vedligeholdelse end hjem i landet.

Kan du finansielt håndtere disse ekstraudgifter? Havet, saltet og den store vind vil forårsage betydelig slitage på dit hjem, og du bliver nødt til at inspicere din ejendom fra tid til anden for tegn på vandskader og skimmelsvamp. Reparationer skal foretages efter behov.

Du køber en drøm

Dit strandhus, uanset om det er din primære eller sekundære beboer, om det er noget du planlægger at holde i familien i kommende generationer eller potentiel indtægtskilde som udlejningsejendom, skal være et godt gennemtænkt køb. Denne drøm blev virkelighed, bør ikke blive et pludseligt mareridt. Bevæb dig godt med viden og forskning og planlægning, så du ved alt, hvad der er involveret i at eje strandegenskab. Din strand hjem skal være et sted for hvile og afslapning, et fundament, hvor mange minder er lavet i år og år fremover.

Hvis du altid har drømt om at eje et hjem på eller nær stranden, bør du ikke modløses af at gøre det, men du bør være kyndig om denne investering. Jo mere du ved jo jo bedre du vil være i det lange løb. Spil det sikkert og vær smart over dit køb. Vær forberedt på, at når det værste tilfælde sker, vil du ikke blive fanget væk, og du og dit hjem vil være i stand til at vejr enhver storm.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar