Hvornår skal man indarbejde rødt i et badeværelse

Badeværelser bør være et af de steder, du kan fordybe i et par timer uden at føle dig skyldig. Ingen anden farve giver en følelse af overdådig luksus på samme måde som rødt gør. Så hvis du vil give dit badeværelse eller en-suite facilitet, så prøv lidt ekstra ved at bruge nogle dybe rødt til at bringe et strejf af glamour til badetid. De fleste badeværelser holder sig til hvidt, krom og lejlighedsvis blues. Ved at gå til læbestift røde dit badeværelse vil skille sig ud fra mængden. Nøglen til at indarbejde rødt i dit badeværelse er ikke at overdrive brugen af ​​farven.

Bright Red Counter Tops

Hvis du kan lide rødt, men tror det ikke virker i dit badeværelse, prøv det at bruge det i vandret plan, så det ikke fanger øjet helt på en måde, som en oprejst overflade, som en mur, vil. En lys rød bordplade, i hvilken dit bassin er nedsænket, gør det til et ideelt udgangspunkt med crimson farver. Faktisk kan du stoppe med kun rødt bordplade. Men for at sætte det pænt ud, brug matchende lysarmatur eller to eller, alternativt, køb nogle lyse røde håndklæder for at passe ind med udseendet.

Rød Blandet Med Sort Og Hvid.

Hvis du ved noget om indretning, vil det være, at rødt fungerer godt med både sort og hvidt. Hvis du ønsker at kombinere de tre stygge farver i dit badeværelse, hold dig til nogle enkle regler. Tillad hvid at være den dominerende farve, der dækker loftet og de fleste af væggene. Brug sort og rød sammen, set mod den hvide. Sorte gulve ser godt ud i badeværelserne. Brug rød og sort ud for en anter i en travlere ordning end du ville for den hvide. Mosaic stil rød fliser med sort fugl ser godt ud, ligesom rød og sort tapet er sat i mod marmor hvid indretning.

Pletter af Scarlet Fliser.

Flisebelagte vægge er meget praktiske i ethvert badeværelse eller vådrum. Bryd den monotone karakter af nogle flisebelægningsdesign med et par stænk af rødt her og der. Et simpelt taljebånd med rødt flisebelægning, set mod hvidt, er et godt udseende at gå efter. Dette vil supplere andre røde elementer i rummet, uanset hvor de er placeret. Alternativt kan en lodret stribe røde fliser bag dit bademøbel skabe et tilsvarende dynamisk udseende.

Blomstrende badekar.

MoreINSPIRATION
  • Sådan bruges grøn i badeværelsesdesign
  • Chic, sort badeværelse interiør
  • Nytår Makeover Ideer til dit badeværelse

Hjertet i dit badeværelse er badekaret. Hvis du har et fritstående bad, en der ikke er forsænket eller placeret ved siden af ​​væggene, så hvorfor ikke gå til en rød? Et gammeldags klo fodbad kan få et meget moderne twist med et stænk af rødt for at opdatere det. Udfør udseendet med et funky tapet design eller nogle røde fliser på enten gulvet eller væggene.

Rød overalt.

Går tungt udleveret med rødt kan gøre for et badeværelse, der er for undertrykkende, visuelt. Ikke desto mindre, med en subtil touch kan et meget rødt badeværelse trækkes af. Vælg små fliser, der har en meget reflekterende overflade, så farven ikke synes at være lige under alle lysforhold. Brug masser af lysarmaturer, som skal være lyse hvide og indstillet til at skinne over de røde overflader. Opbryd dine røde vægge med sektioner af rent hvid. Gå til et hvidt gulv og hvide skabsdøre.

Få kig på et budget.

Har du et lille budget til at opdatere dit badeværelse med et glødende rødt look? Prøv at bruge en rød bademåtte indstillet imod et par badeværelsebeholdere, der matcher din yndlingsskygge som omkostningseffektive midler til at få udseendet. Eller hvad med en ny funky shower curtain, der vil lyse op mange et hvidt badeværelse? Der er ingen grund til at bruge en formue for at få noget rødt ind i dit liv.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar