Whimsical Headboard Ideer uden det faktiske hovedgærde

Vi har ikke alle senge, der kommer med hovedgavl. Faktisk har de fleste af os en platforms seng og de handler vi for det aftagelige hovedgavl senere. Men hvad med dem, der ikke kan lide den traditionelle sengebaggrund? For de af jer, der vil have noget mere udenfor-the-box, er her en liste over 10 lunefuldt stil hovedkort ideer uden det faktiske hovedgærde intakt.

1. Feel-Worthy Felt.

Denne håndstitchede filt tapet er den perfekte baggrund for denne kausal seng. Stykket skaber en moderne, kulturel stil med en blød, feminin lethed.

2. Enkel padling.

For en nautisk, beachy vibe, prøv nogle padle bag den seng. Dette er den perfekte løsning til et kedeligt gæstesoveværelse, og det vil være et sjovt DIY-projekt at starte!

3. Nem læsning.

Sandsynligvis den bedste og mest unikke hovedgavle ide, jeg nogensinde har set, er dette en god idé til en studielejlighed eller dem, der elsker en smule eklektisk, videnskabelig stil.

4. Smukke Dekaler.

Nix de stykke møbler stykker og sige, "hej" til nogle lækker dekaler. Nu kan du endda få disse vægklister i hovedbrættet-formede udskrifter!

5. Tavle illusioner.

MoreINSPIRATION
  • Fabric Hovedgærde ideer til dit soveværelse
  • 11 Stilfuldt polstret hovedgade ideer
  • Smukke, feminine hovedgavler: Idéer og inspiration

Tag en lille tavle maling og skabe illusionen af ​​et hovedgærde. Dernæst tegne eller skriv hvad du vil have på det, du kan endda ændre det lidt med årstiderne!

6. Stort kunst.

Det er så nemt som muligt. Alt du skal gøre er at finde et stort stykke kunst, som du elsker og hænge det over din seng for at fungere som et forandret hovedgærde.

7. Hylder og ting.

I stedet for træ hovedgavl, hvorfor ikke tilføje nogle hylder til at tage plads? Du kan stable dine bøger og andre nøgleknap på plads.

8. Spidse stoffer.

Du kan endda hænge nogle spidse, lette stoffer bag din seng for en nem, romantisk touch. Det giver sengen en hovedgavle uden hele massen.

9. Unik fokus.

Det kunne være noget eklektisk og funky som dette faux hjorte hoved eller det kunne være et kæmpe starburst spejl. Du kan oprette et kunstnerisk, teksturelt kontaktpunkt ved at tilføje noget andet udover et klassisk hovedgærde bag sengen.

10. Twinkly Lights.

Hvorfor ikke gå for nogle ungdommelige blinklys? Bare lav en sjov collage og design noget dumt og sjovt at gå bag din enkle seng. Om natten kan det gå til at være romantisk eller kunstnerisk med et blik i øjet.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar